gangster Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2005 Όσοι δεν μου έχετε στειλει διευθυνση (μονο ο gangster μου έχει στείλει...και γι αυτό θα είναι ο μοναδικός που θα του στείλω σήμερα το δεμα...) να μου τη στειλουν το συντομοτερο καλύτερα σε sms : 6946101010 Eυχαριστώ! :D @ janick: Ελάτε,ελάτε! Απλά θε φέρω και γω μερικούς φίλους μου... :twisted: :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2005 @ janick: Ελάτε' date='ελάτε! Απλά θε φέρω και γω μερικούς φίλους μου... :twisted: :D[/quote'] Κάτσε να μας δώσει ο JAM διεύθηνση και να δούμε θα προλάβεις να φέρεις φίλους; :twisted: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2005 @ janick: Ελάτε' date='ελάτε! Απλά θε φέρω και γω μερικούς φίλους μου... :twisted: :D[/quote'] Κάτσε να μας δώσει ο JAM διεύθηνση και να δούμε θα προλάβεις να φέρεις φίλους; :twisted: To κόλπο με την πόρτα, τον σπάγγο και την καραμπίνα το ξέρεις; :twisted: 8) one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2005 To κόλπο με την πόρτα' date=' τον σπάγγο και την καραμπίνα το ξέρεις; :twisted: 8)[/quote'] Ποιός σου είπε ότι θα μπούμε απο την πόρτα; 8) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2005 janick , τώρα που θα έρθω θεσσαλονίκη θα σου δώσω λεπτομέρειες... :twisted: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2005 To κόλπο με την πόρτα' date=' τον σπάγγο και την καραμπίνα το ξέρεις; :twisted: 8)[/quote'] Ποιός σου είπε ότι θα μπούμε απο την πόρτα; 8) ¶μα μπεις από την καμινάδα,δώσε τα χαιρετίσματά μου στον Αη-Βασίλη! Νομίζω πως έχει κολλήσει εκεί από πέρσι... :D Δίνω 2 αρνητικές ψήφους στον janick και 1 στον jam. Να αποχωρήσουν από το noiz! :twisted: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2005 Ωραία μόλις βρήκα τον Jam και μου έδωσε καυτές πληροφορίες για το άτομο σου(τι λέω ο μ$##ας) :twisted: Gangster δεν έχεις φαντασία!!Με απογοητεύεις.Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος!!Θα σε πιάσω απροετοίμαστω μου φαίνεται...χεχε 8) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2005 Έλαβον σήμερα το one spot και τα collins! Οι υπόλοιποι να ζηλεύετε! Προειδοποιώ επίσης ότι έχω ναρκοθετήσει όλες τις πιθανές εισόδους του σπιτιού μου! :twisted: Πλεόν το dd3 μου κάνει παρέα με το Voxάκι μου και εγώ νιώθω σαν "σωστός" κιθαρίστας! :D Σε μερικές μέρες θα μου έρθει και ένα Danelectro, οπότε τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα... Το One spot δεν βγάζει ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο ή φύσημα! Πολύ ωραία! one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evilsoler Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Βρε παιδες τι θα γινει και με εμας που δεν προλαβαν την μαζικη παραγγελια.Δεν υπαρχουν αλλοι που θελουν το one spot και καποις να οργανωσει την ολη κατασταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Βασικά ενδιαφέρομαι και εγώ γιά one spot + 2 καλωδιάκια ... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση