sepultribe Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2005 ναι το ξερω... αλλα ισως ξαναμαζεφτουμε μερικα ατομα και παραγγειλουμε μαζι. θα δειξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2005 Θόρυβο ΔΕΝ θα έχεις με το One Spot...Είναι ΕΓΓΥΗΣΗ ;) Tο κακό είναι ότι άργησες και δεν συμμετείχες στη μαζική παραγγελία που κάναμε...:( Οπότε παιδιά αν παίξει θόρυβος ξέρετε... Πάμε κανένα ταξιδάκι προς Γιάννενα να επισκευτούμε έναν φίλο... :twisted: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2005 ...δέχομαι προσφορές, να γίνω ο ρουφιάνος και να σας πω που μένει o elavd... :twisted: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Εεεε...Συγνώμη...¶λλο ήθελα να πω!!! :roll: :roll: :roll: Εεε...Να, κοίτα...Εννοούσα ότι ο θόρυβος είναι κάτι που συνηθίζεται... Ότι δηλαδή, λιγάκι φύσημα στον ήχο σου βρε αδερφέ δεν λέει και τίποτα ...:D:D:D Πέραν της πλάκας, Janick, αν είναι ο λόγος αυτός που θα σε κάνει να έρθεις Γιάννενα, σε βλέπω να αργείς ΠΟΛΥ να με επισκευτείς...:lol::lol::lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 ...δέχομαι προσφορές' date=' να γίνω ο ρουφιάνος και να σας πω που μένει o elavd... :twisted:[/quote']JAM με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, βλέπω να τον ...αποκτάς εκείνον τον Bassman που λέγαμε...:lol::lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Πέραν της πλάκας' date=' Janick, αν είναι ο λόγος αυτός που θα σε κάνει να έρθεις Γιάννενα, σε βλέπω να αργείς ΠΟΛΥ να με επισκευτείς...:lol::lol::lol:[/quote'] Μα αυτό θέλω και εγώ να αργήσω.Που καιρός για έξοδα για σε δείρ$% αχεμ να σε κεράσουμε μπύρα :D :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
riotshield Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2005 είχαμε κανα νεο? με ups εστειλαν ή ταχυδρομείο οι γερμανοί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2005 Τα πράγματα ήρθαν μόλις !!! να δω αν θα προλάβω να σας τα στείλω τώρα (το ταχυδρομείο κλείνει στις 2. Ολα ΟΚ ήρθαν. (μου φυγε ενα άγχος μπορώ να πω) www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2005 Όσοι δεν μου έχετε στειλει διευθυνση (μονο ο gangster μου έχει στείλει...και γι αυτό θα είναι ο μοναδικός που θα του στείλω σήμερα το δεμα...) να μου τη στειλουν το συντομοτερο καλύτερα σε sms : 6946101010 www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2005 Όλοι στου gangster για ληστ....χμ για καφέ εννοώ :twisted: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση