Nestoras Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 νεστορα ελπιζω να μην σε πειραξε που την εδωσα,ετσι?αν εχεις και αλλη τετοια μου λες...με λιγη τυχη η κιθαρα σου (και ο κωστας) θα κερδισει σε διαγωνισμο!! Φυσικά και όχι. Μακάρι να κερδίσει αλλά στον εορτασμό θέλω να είμαι και 'γω παρών. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 εγω παντως θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ να βαλει αυτοκολλητο (η μπλουζακι στο βιντεο) "This guitar has been played by Nestoras" ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 εγω παντως θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ να βαλει αυτοκολλητο (η μπλουζακι στο βιντεο) "This guitar has been played by Nestoras" ;D Εννοείται. Έλα τώρα επάνω και θα σε χώσω στο στούντιο... θα σας βγάλω το λάδι και σένα και στον audiocosta. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Εννοείται. Έλα τώρα επάνω και θα σε χώσω στο στούντιο... θα σας βγάλω το λάδι και σένα και στον audiocosta. ;D ;D ;D Εχεις πμ Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλε εισαι πραγματικα απο τους ποιο ''ουσιαστικους'' κιθαριστες που εχω ακουσει ποτε.. (περαν αυτου του video ακουσα και αλλα που εχεις στο youtube) Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα... www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλε εισαι πραγματικα απο τους ποιο ''ουσιαστικους'' κιθαριστες που εχω ακουσει ποτε.. (περαν αυτου του video ακουσα και αλλα που εχεις στο youtube) Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα... Τασο σε ευχαριστω παρα πολυ, Παιδια κερδισω δεν κερδισω κερναω μπυρες. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gemini Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Αριστος φιλε..το παιξιμο σου δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα απο πολλους ξενους κιθαριστες.Καλη επιτυχια στο διαγωνισμο.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stevie@ Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2009 Αριστος φιλε..το παιξιμο σου δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα απο πολλους ξενους κιθαριστες.Καλη επιτυχια στο διαγωνισμο.. ;) GREEK GUITAR POWER πάμε φιλαράκι!!!! ;D ;D ;D είσαι παίκτρόνι!! www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
3D Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Μου άρεσες γιατι ακούγεσαι και εντυπωσιακός και ουσιαστικός . Well done !!! He,that he knows the much and his mind downloads.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wacko Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 ενα μπροβο και απο μενα μου αρεσαν πολυ οι φρασεις σου και το παιξιμο σου :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση