balabanis Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Γεια σας!!Ηθελα να ρωτησω πως θα διμιουργησω δικους μου ρυθμους drum files,και μετα να τους ενσωματωνω σε καποιο τραγουδι!!προσπαθω με το cubase αλλα ειναι πολυ πολυπλοκο!!τι προτεινετε;μου αρεσει να βαζω δικα μου τεμπα σε τραγουδια....! ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Ποιά είναι η ερώτηση σου δηλαδή?Θα ηχογραφήσεις τα drums το μπασο και δε ξέρω εγώ τι άλλο και θα τα μιξάρεις με το τραγούδι που θές.Πρόγραμμα ηχογραφήσεων είανι δεν είναι αρμόνιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Πέραν του ότι μπορείς να ηχογραφήσεις κανονική drums, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις κάποιο vsti plug in για drums. Υπάρχουν πάρα πολλά στην αγορά, BFD, Stylus rmx, κ.λ.π. Αναλόγως της τσέπης σου. :) Τώρα μάλλον όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, μάλλον είσαι σε πρώιμο στάδιο σχετικά με τα sequencer, οπότε μάλλον εννοείς να δημιουργείς εσύ ο ίδιος τα ρυθμικά μέρη εκ του μηδενός. Και μόνο με το υπάρχον hardware (pc, κάρτα ήχου). Στην ουσία η μόνη λύση είναι οι midi ήχοι. Επέλεξε ένα midi track κανάλι (συγκεκριμένα το κανάλι 10 όπου συνήθως υπάρχουν τα drums στο midi πρωτόκολο), μπες στον midi editor του και καλή αρχή. Αφού τελείωσεις, μιας και ανέφερες ότι δουλεύεις με CUBASE 4, μπορείς να αναθέσεις το Halion one σε αυτό το midi track για καλύτερο ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
balabanis Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 STUDIOM13 πολυ σωστα μαντεψες!!δε βρικα χρονο ακομη μολις κατσω θα κανω post!!λιγο που ασχολιθηκα δεν εβγαζα ακρη!καποιο manual;αν ειναι και ελληνικο ακομη καλυτερα....Ευχαριστω πολυ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Αν πατήσεις εκεί που λέει ''Help'', μέσα στο πρόγραμμα, θα σου βγάλει όλα τα manual σε pdf αρχεία. Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα στα ελληνικά. Τουλάχιστον όσον αφορά το CUBASE 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Δυστυχώς δεν υπάρχουν ελληνικά manual τόσο για τα μουσικά προγράμματα όσο και για τον hardware εξοπλισμό.Επομένως η γνώση αγγλικών είναι απαραίτητη,έστω τα βασικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση