elavd Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 ...Βαρύ, παχύ μπράτσο? Αυτό το λες παιδικό? Το αντρικό πώς είναι τότε???? :D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ritchieb Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 Το παίξιμο αλλάζει,θα σου εξηγήσω τι εννοώ..Όλα τα χαρακτηριστικά της ταστιέρας είναι καλά αλλά ΔΕΝ ταιριάζουν με το μέγεθός της και των ταστων της!!!Σαν να παιζεις σε σκουποξυλο ειναι!γι'αυτό λέω παιδικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ritchieb Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 Το θέμα είναι ότι ένα σκέτο μπράτσο θα στοιχίσει περίπου όσο μια καινούργια squier που και καλλίτερο μπράτσο έχει και ίσως καλλίτερους μαγνήτες και δεν ξέρω τι άλλο ... καλύτερους μαγνήτες???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 Το θέμα είναι ότι ένα σκέτο μπράτσο θα στοιχίσει περίπου όσο μια καινούργια squier που και καλλίτερο μπράτσο έχει και ίσως καλλίτερους μαγνήτες και δεν ξέρω τι άλλο ... καλύτερους μαγνήτες???? Ναι, απο ότι φαίνεται οι κανουργιες squier εχουν καλούς μαγνήτες, ίσως όχι επιπέδου SD, αλλα απο ότι διαβάζω στο fenderforum σε πολυ κόσμο αρέσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ritchieb Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2005 me alnico 2 pro stin neck thesi' date=' lil'59 stin mesi kai gibson ceramic 500t sto bridge pws tha akougetai?[/quote'] καλύτεροι απ'αυτούς?!για καινούργια squier δεν το σκέφτομαι καν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2005 τελικα , επειδη σκεφτομαι και εγω να παρω καποια στιγνη μια δευτερη στρατ , νομιζω οτι παιρνοντας μια squier για να την ''φτιαξεις'' , τελικα πλησιαζεισ τα λεφτα μιας μεξικανικης. ειναι οντως ετσι?κανεις με παρομοια εμπειρια? Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2005 τελικα ' date=' επειδη σκεφτομαι και εγω να παρω καποια στιγνη μια δευτερη στρατ , νομιζω οτι παιρνοντας μια squier για να την ''φτιαξεις'' , τελικα πλησιαζεισ τα λεφτα μιας μεξικανικης. ειναι οντως ετσι?κανεις με παρομοια εμπειρια?[/quote'] Αν υποθέσουμε ότι αλλάζεις μαγνήτες, κλειδιά, ηλεκτρικά τότε ναι, φτάνεις σε αντίστοιχη αξία... αλλά ποιος σου είπε ότι τότε η μεξικάνικη θα είναι καλύτερη; :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2005 απο την τελευταια αναβαθμιση που εκανα στην αμερικανα στρατ που εχω τωρα , βαζοντας το dg-20 eng ,μου εχουν μεινει τα εξης:&το pickuard με εγκατεστημενουσ τους QP/seymour duncan , τα παλια κλειδια της fender-schaller locking , jackplate. σκεφτομαι λοιπον για μια squier -δεν ξερω ποιο μοντελο-εχω πελαγωσει. αυτο που θελω ειναι να μου πει καποιος σ ι γ ο υ ρ α ,το αν θα εχει σταθεροτητα στο κουρδισμα η squier. αν θα μπορω να βασιστω πανω της μετα απο ενα καλο set up φυσικα. Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2005 Την Squier Standard Strat ίσως ... μοιάζει πιο standard. Πως σου φαίνεται το DG-20 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2005 η σταθεροτητα στο κουρδισμα δεν εχει καμμια σχεση με τα ξυλα της κιθαρας,ειτε Squier ειναι ,ειτε Tom Anderson με καλα περασμενες τις χορδες ,καλοκομμενο nut & αξιοπρεπη κλειδια (τα οποια εσυ ηδη εχεις) δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Βεβαια γιατι να παρεις Squier & οχι απλα ενα καλο σωμα,ενα μπρατσο & ενα τρεμολο & να βαλεις ολα αυτα που εχεις επανω δεν μπορω να το καταλαβω..... :wink: αντι να δωσεις τα 250 ευρω που κανει η Squier δινεις 139 ευρω για αυτο αλλα 121 για αυτο & αλλα 54 για αυτο ολα απο www.rockinger.com & φτιαχνεις μια strat (σε συνδιασμο με τα κομματια που ηδη εχεις) που μαλλον θα τρωει την τωρινη σου για πρωϊνο :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση