gdevelek Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 δεν θα το κάνω, ιδεολογικΟς, για λόγους διαφήμισης!!! λοιπόν η μία είναι μια πολύ παλιά washburn force II η άλλη squier affinity strat, η οποία έχει λιγώτερο λούστρο και πιο ανοικτόχρωμο ξύλο στο λαιμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 & οι δυο κιθαρες εχουν λακαρισμενες με πολυεστερα ταστιερες,οποτε χρησιμοποιησε το ιδιο υγρο με το οποιο καθαριζεις το σωμα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 το σώμα το καθαρίζω όσο καθαρίζω και το μπράτσο ::) εξάλλου η μία έχει απλά βαμμένο ξύλο (ash) στο σώμα, ενώ η άλλη έχει το γνωστό φινίρισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Γενικα το καλυτερο ειναι να μην τις καθαριζεις ΚΑΘΟΛΟΥ... ;D ;D αν τωρα σωνει και καλα θες,παρε ενα μικρο μπουκαλακι με λαδακι ταστιερας (το καλυτερο ειναι το Gibson & κανει 5 ευρω ,κραταει δε 16-17 ΧΡΟΝΙΑ ;D αν εχεις 1 κιθαρα με rosewood ;D) & 1-2 φορες το χρονο βγαζε ολες τις χορδες ,βαλε στο μπρατσο ΛΙΓΟ και καθαρισε το με ενα βαμβακερο πανακι,παραλληλα αφαιρεσε την μακα στα πλαϊνα των ταστων με μια παλια οδοντοβουρτσα. για το σωμα και τα φινιρισμενα μπρατσα εγω χρησιμοποιω το κλασσικο spray της Fender (εχω το ιδιο μπουκαλι απο το 1991... ;D ;D),ριχνε 1-2 φορες το χρονο λιγο σε ενα καθαρο πανι και περνα το σωμα και τη φινιρισμενη ταστιερα,μετα σκουπισε με ενα καθαρο πανακι. ετοιμος. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 ΤΕΛΩΣ! και πανκ! ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Εμενα παντως η μανα μου μου ειχε δωσει καποτε ΠΟΛΥ ψιλο συρμα κουζινας και απο τοτε ολα μου τα ταστα LAMBOUN :) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kse lover Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Εγω δεν μιλησα για τα ταστα,αλλα την ταστιερα(οχι τα μεταλλικα,το ξυλο) τι 8α χρειαστω ακριβως για να τν κα8αρισω?? Edit:η κι8αρα μου ειναι rg370dx με μπρατσο marple και rosewood fingerboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Εγω δεν μιλησα για τα ταστα,αλλα την ταστιερα(οχι τα μεταλλικα,το ξυλο) τι 8α χρειαστω ακριβως για να τν κα8αρισω?? προφανως μας κανεις ΠΛΑΚΑ Τι τροπος υπαρχει να καθαρισω τα ταστα στην ibanez? Καθαρισμος των frets anyway http://www.muzique.com/schem/fret.htm www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Ε ρε, η ....ζεστη παει συνεφο. Κι οχι τιποτε αλλο, ασχολουμαστε κιολα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Εγώ την είχα ψηλιαστεί απ'την αρχή γι'αυτό μίλησα για γυαλόχαρτα και lemon-oil. ;) Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση