playloud Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 ......θα πρέπει όλοι να φροντίσουν ώστε να μην υπάρχουν καπελώματα και αδικίες στον χρόνο που θα έχει ο καθένας πάνω στη σκηνή. Όχι μόνο από πλευράς διοργάνωσης αλλά και από τα ίδια τα συγκροτήματα, ΚΥΡΙΩΣ από αυτά. ;) βαλτε ενα παιδι και δωστε του τιποτα τυροπιτες διπλα απο την main πριζα της σκηνης και οποια μπαντα υπερβει το χρονο (alarm clock) απλα θα κλεινει την πριζα. Καλο? Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 βαλτε ενα παιδι και δωστε του τιποτα τυροπιτες διπλα απο την main πριζα της σκηνης και οποια μπαντα υπερβει το χρονο (alarm clock) απλα θα κλεινει την πριζα. Καλο? ;D Χαχαχα μου εσπασες τα αλατα Τακη,καθοτι εχουμε μαζεψει πολυ τωρα τελευταια! Παιδες ωραια ιδεα θα επανελθω εαν προχωρησει το θεμα. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Απλα μου φανηκε ωραια η σκηνη, σαν απο χαζοκωμωδια των 80s :) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 βαλτε ενα παιδι και δωστε του τιποτα τυροπιτες διπλα απο την main πριζα της σκηνης και οποια μπαντα υπερβει το χρονο (alarm clock) απλα θα κλεινει την πριζα. Καλο? Not bad at all... ;D Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 κ εμένα μου αρέσει πολύ η ιδέα του λάηβ. Θα μαι σίγουρα από κάτω! δυστυχώς δεν είχα καταφέρει να παρεβρεθώ στο νοιζLIVE του 2006, αλλά μόνο θετικά σχόλια έχω ακούσει {ίσως από καλοπροαίρετα άτομα} Θα θέλατε μήπως να συζητήσουμε αυτα τα προβλήματα που προέκυψαν τοτε, ώστε να μαστε σίγουροι ότι δε θα ξαναπροκύψουν ή είναι πολύ ευαίσθητα/λεπτά θέματα για να αναλυθούν σε δημόσια συζήτηση; πάντως δεσμέυομαι να προσπαθίσω να πίσω τον blue να ανέβει έστω για μία τζιπσιΤζαζιά. Αν γραφτεί στην αφήσα, ετοιμαστήτε για υπεράριθμους φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Στους θεατές θα μαι σίγουρα σε κάτι τέτοιο, αλλά συμφωνώ εάν είναι προς συζήτηση τα προβλήματα που υπήρξαν ίσως να υπάρχουν προτάσεις για την επιλυσή τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Εγώ με τον εαυτο μου αποτελούμε μια εξαιρετική μπάντα του ενός. Μαζί με τον μάνατζέρ μας το Νικόλα είμαστε ακαταμάχητος/ι! Επιπλέον μπορώ να πω ότι το μαγαζί που αγοράσαμε τα όργανα "Το μουσικό κουτί του Νίκου" είχε απ'όλα τα καλά, και ο Νίκος Σιδερής ήταν χρυσό παιδί. Τη μπάντα την έχουμε βγάλει "Ο Αυνάν και ο αυτισμός ΙΙΙ"... (Τώρα σοβαρά, δε παίζω σε μπάντα, αλλά αν προκείψει τίποτε, έδω είμαι. Μπορεί σε κάτι λίγο διαφορετικό απο blues/rock αλλά τέλος πάντων, πάντα πρόθυμος να κάνω επίδειξη! :P) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιποοοοοοοοοοοοον ;; Βρήκα και το παιδί για το ρεύμα και την τυρόπιτα. Άλλο ζήτημα για να προχωράμε.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 ΟΚ. Ξεκινάω. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιποοοοοοοοοοοοον ;; Βρήκα και το παιδί για το ρεύμα και την τυρόπιτα. Άλλο ζήτημα για να προχωράμε.... Μηπως επειδη εμαθες οτι ανεβαινω εννοεις εμενα? Με βαζεις θεση "τυροπιτα-διακοπτη"? Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση