audiokostas Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 Καλά, χρυσά και άγια όλα τα Daw και οι κάρτες αλλά......... Ας πάρουμε τις μπάντες μας τώρα που θα αρχίσει να χειμωνιάζει και να κάνουμε ένα Noiz Blues - Rock happening να γουστάρουμε. Τι λετε; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 φωναξε κανεις? ::) Φωνες ακουω φωνες.....? ;D [move]ΝΑΙ[/move] RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 Πάμε πάλι όπως το 2006; Τώρα ο elavd έχει και κανούρια μπάντα... :P ;) Θα ήταν σίγουρα καλή φάση...αλλά πριν πεταχτούμε όλοι κι αρχίσουμε να λέμε "μπράβο", "μέσα", "ναι αμή" να σκεφτούμε τις μεγάλες αντικειμενικές δυσκολίες του εγχειρήματος... Πριν τρία χρόνια με το Noiz Live, το "μέγεθος Noiz" ήταν στην καλύτερη περίπτωση το μισό του σημερινού...κι όμως υπήρξαν αρκετές εκπλήξεις, και δεν εννοώ μόνο ευχάριστες. Ένα τέτοιο event θέλει δουλειά και καθαρή, ανυστερόβουλη πρόθεση από πλευράς διοργανωτών. Ακριβώς το ίδιο όμως απαιτείται και απο πλευράς μουσικών. Κι ό,ποιος έχει παίξει κάπου που συμμετείχαν περισσότερα των 2 γκρουπ αντιλαμβάνεται τί θέλω να πω... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 Το αντιλαμβάνομαι πλήρως. Για αυτό και το θέτω ως πρώιμη πρόταση προκειμένου να οριοθετηθεί η πρόταση και κατόπιν να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και το διαδικαστικό, εκ προοιμίου δύσκολο, κομμάτι του εγχειρήματος. Εδώ για σεμινάριο είχαμε ξεκινήσει και αίμα χύθηκε. Οι συζητήσεις μετά τις αποφάσεις των ολίγων (το τονίζω) θα παύσουν και σε όποιον αρέσει. Δημοκρατικές διαδικασίες και συναποφάσεις στο εκτελεστικό επίπεδο δεν χωρούν, that's that και σ' όποιον αρέσει. Ας δούμε πρώτα το ενδιαφέρον και τι έκταση μπορεί να πάρει........... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 Η ιδέα είναι καλή και θα ήθελα να είμαι μέσα στο κοινό σε ένα τέτοιο event (καθότι εκτός "μπαντικών" δρωμένων εδώ και αρκετό καιρό). Όπως είπε και ο Ταυρομάχος, θέλει σωστό σχεδιασμό και δουλειά από όλες τις μεριές για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία ένα τέτοιο happening, ειδικά αν υπάρξει προσέλευση ανάλογη με το τελευταίο Noiz Live και με δεδομένη την αύξηση του κόσμου του Noiz από τότε μέχρι σήμερα. Επειδή όμως κάποια σημεία τα άφησε φλου ο Ταυρομάχος... Κι ό,ποιος έχει παίξει κάπου που συμμετείχαν περισσότερα των 2 γκρουπ αντιλαμβάνεται τί θέλω να πω... Αυτό που λέει ευγενικά ο Earendil είναι ότι θα πρέπει όλοι να φροντίσουν ώστε να μην υπάρχουν καπελώματα και αδικίες στον χρόνο που θα έχει ο καθένας πάνω στη σκηνή. Όχι μόνο από πλευράς διοργάνωσης αλλά και από τα ίδια τα συγκροτήματα, ΚΥΡΙΩΣ από αυτά. ;) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 .... να μην υπάρχουν καπελώματα και αδικίες στον χρόνο που θα έχει ο καθένας πάνω στη σκηνή. Όχι μόνο από πλευράς διοργάνωσης αλλά και από τα ίδια τα συγκροτήματα, ΚΥΡΙΩΣ από αυτά. ;) Σαφέστατα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 εγω δεν εχω διαθεση για να παιξω με καποια απ τις μπαντες που παιζω, αλλα εχω διαθεση να βοηθησω με οποιον τροπο μπορω και χρειαστει! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 εγω δεν εχω διαθεση για να παιξω με καποια απ τις μπαντες που παιζω, αλλα εχω διαθεση να βοηθησω με οποιον τροπο μπορω και χρειαστει! Το απόλυτα σωστό πνεύμα :) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 ετσι ειμαι εγω... αλτρουιστης! ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Τελικά ήταν λάθος πρόταση ή λάθος εποχή ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση