dvat Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 gkou να'σαι καλά! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ;) ;) mscmkr thanks καταρχήν για το χρόνο που αφιέρωσες και για τα σχόλια σου που είναι καλοδεχούμενα! ;D ;D Για το τρέμολο δεν ξέρω αν το 'χω το θέμα ή όχι, ξέρω όμως ότι όταν έγραψα το clip είχα την νέα μου τότε κιθάρα 2-3 μέρες η οποία έχει το edge pro 2. Το συγκεκριμένο tremolo σε σχέση με το Low Pro που είχα συνηθίσει και θεωρώ αξεπέραστο είναι η μέρα με την νύχτα σε αίσθηση, ακρίβεια και παίξιμο.. :P :P Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Σε καταλαβαίνω. Έτσι εξηγείται... Και έχεις δίκιο. Έχεις παίξει ποτέ με το original edge; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 η βασική μου κιθάρα (μια custom Voice..) έχει Low Pro... Νομίζω ότι είναι εξαιρετικό τρέμολο σε αντίθεση με το edge pro 2 δυστυχώς... ;) ;) ;) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 για ριξε καμια πληροφορια-φωτο της voice...με τρελανες τωρα!!εννοεις του Τζιμη Υβριδη ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 ναι του Τζίμη εννοώ και μάλιστα προσφάτως κάναμε και κάποιες αλλαγές που ότι και να σου πω για το πως έγινε το όργανο δεν έχει σχέση με το να το πιάσεις και να παίξεις εσύ ο ίδιος... Φωτογραφία θα ποστάρω σύντομα... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση