dvat Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2009 Μιας και πήρα φόρα , να και το πρώτο jam που έγραψα με το guitar rig. Πάντα one take όπως οτιδήποτε έχω ανεβάσει. Τελικά είμαι υπερβολικά τεμπέλης για να κάτσω να γράψω σημείο σημείο χωρίς λάθη και με προσοχή σε κάθε φράση οπότε ας συμβιβαστώ με τα one takes.... :P :P :P :P F# σε dorian mode από ότι θυμάμαι... γραμμένο κάπου τον Φεβρουάριο... F#_dorian.mp3 Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2009 Aυτο μου αρεσε περισσοτερο απο του LARRY Ειχε περισσοτερες ανασες....ωραιος ηχος......και μερικες φρασεις ηταν ωραιες ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 μπραβο ιγνατιοτατε ωραιο feel.δωσε λιγο παραπανω βαση στην φρασεολογια.φροντισε για αρχη να επισημαινεις καποια ρυθμικα μοτιβα ωστε να δινεται η αισθηση του ενιαιου. αν σε κουραζω γραψε με στα @ρχιδι@ σου και μην το κανεις!!! εγω τα clipakia σου παλι θα τα ακουω και θα γουσταρω.(εξαλλου μας ενωνει ο joe...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 κανε μια διορθωση.....σε αυτο που εγραψες...και βαλε govanmaniacotate......και εισαι μεσα........εγω σχολιο εγραψα οχι το κομματι ....αλλα και μενα μου αρεσει ο joe....και οχι οι coldplay οποτε εισαι μεσα........ ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike Tsilis Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 πολύ καλό, εγω περι ανάσες κτλ δεν ξέρω, εμένα μου άρεσε αυτό που άκουσα και είναι απο τα κομμάτια instrumental που γουστάρω,στυλ Santriani Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 σε ευχαριστώ φίλε μου! Να είσαι καλά ;) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Ωραίος φίλε... πολύ καλή προσπάθεια! Θα γούσταρα να σε ακούσω και σε κάτι μικρότερο σε διάρκεια, με λίγο πιο γεμάτη αρμονία... στο ίδιο στυλ πάνω κάτω... (ναι, καλά το κατάλαβες, είμαι ο Θεοφάνους ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Να είσαι καλά! Κάτι πιο σύντομο ε? Πρέπει να φτιάξω το κατάλληλο backing track τότε.. ;) ;) Κάτι θα γίνει.. Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Φοβερός ο ήχος της κιθάρας, ευχαριστήθηκε το αυτί μου να σε ακούει! :) Κι εγώ θα το προτιμούσα μικρότερο σαν κομμάτι, αλλά δε χαλάστηκα κιόλας. Μπράβο σου!!!Μου άρεσαν πολύ και τα ντραμς! https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Στα γρήγορα το έχεις. Όταν παίρνεις μπρος δεν έχεις πρόβλημα. Στα αργά δεν τραβάει. Φαίνεται σαν να μην ξέρεις τι να παιξεις. Επίσης, μια δυό φορές που ακούμπησες το τρέμολο, φάνηκε ότι δεν έχεις μεγάλη τριβή με το εργαλείο. Γενικά καλό αλλά λιγό "ρηχό", αλλά εφόσον είναι απλό jam οκ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση