chord Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Thank you very much mr.Funky. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 O Paache δεν πουλιέται...σε εσένα όμως τον δανείζω! Τιμη μου! :) Αμα τον πουλουσες ομως,η τιμη τιμη δεν εχει θα'ταν ολη δικη σου! ;D ;D (εχει κα'να 300αρι καινουριος νομιζω,πιο φτηνα εχει η τελε του Sf ετοιμη με αερογραφια.... ;D ;D ;D ;D ) Τον ηθελα για τα βλεφαρα του pinup μωρε... ;) η συγκεκριμενη κιθαρα ειχε γινει για φιλανθρωπικο σκοπο (τα εσοδα απο την πωληση της διατεθηκαν σε καποια φιλανθρωπικη οργανωση) και για αυτο και το χειροποιητο της υποθεσης. ;) Αστα,η MJ να δεις που εμπλεξε... https://www.joinmda.org/MyLockup/MyHomepage/tabid/83072/Participant/mj/D Το'χουμε οι χειροτεχνες.. ;) Βοηθατε να την "ξεκλειδωσουμε"!!! ( Η σελιδα ειναι "καθαρη" και ο σκοπος προφανης,εχω πιστοποιηση απο την ιδια!) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sofison Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως το flame είναι κορυφαίο. Αν και προτιμώ το quilt (σαν τους Σκοτσέζους) Με'γειά το εργαλείο πολύ όμορφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση