Maow Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2009 Δυο σολακια που τραβηξα σημερα επειδη βαριεμαι τρομερα.. Παρακαλώ τα σχόλιά σας να είναι πάνω στο παίξιμο και όχι στην ποιότητα του ήχου (laptop mic). Metallica - The Unforgiven Guns n' Roses - Don't Cry ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2009 Το dont cry (επειδη το παιζω κ εγω) μου φανηκε αψογο :). Metallica δεν ακουω αλλα μια χαρα ακουστηκε. Γενικα δε με χαλασε κατι κ εχεις κ "feeling" ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maow Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2009 thx michael για τα καλα σου λογια :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2009 Κι εμένα μου άρεσαν πολύ, και τα δύο!!! :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maow Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ πολύ gkou :) Πάμε σε κάτι πιο δύσκολο... Michael Jackson - Beat It Το έχω βγάλει με το αυτί και κάποια γρήγορα περάσματα τα έχω απλοποιήσει λίγο για να βγεί πιο έυκολα. Δεν νομίζω οτι το επίπεδό μου μου επιτρέπει να το παίξω όπως είναι σε full speed ακόμα Smiley Ίσως να το ξαναανεβάσω ολόκληρο όταν το εξασκήσω. (ίσως είμαι από τους λίγους που τολμούν να το παίξουν χωρίς locking tremolo:P, ευτυχώς στο βίντεο δν ξεκουρδίστηκε και πολύ. Την πρώτη φορά που πήγα να το παίξω με το πρώτο dive πριν ακόμα αρχίσει το σόλο, η σολ είχε πέσει 1 ημιτόνιο κάτω :Ρ) Scorpions - Rock you Like a Hurricane Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση