Προς το περιεχόμενο

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ SHERDDING

ignantios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τo video το εγραψα για πλακα εντελως .....αφου επαθα πλακα με αυτους που εχουν δηλωσει συμμετοχη και εγω απλα ειμαι ενα τιποτα μπροστα σε αυτους......ειναι το πρωτο video που γραφω μετα το ατυχημα(που εκοψα τον τενοντα του δαχτυλου). ειναι one take εντελως και ο ηχος ειναι χαλια.......αλλα επειδη ειμαι ανησυχο πνευμα το βαζω για να κανουμε τζερτζελε ;D

http://www.youtube.com/watch?v=Jg4H8lR_4TI.....

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίος, αν και πολύ ντυμένος καλοκαιριάτικα!!!  ;D

Oχι αδερφε με παρεξηγεις.....εχω ενα ονομα στο forum.....ειδικα αυτο το video το τραβηξα φορωντας μονο το μποξερακι μου ...μην τρελαθουμε κιολας.........μη μου χαλας τη φημη.......εδω το χειμωνα παιζω γυμνος τωρα θα ντυθω.........

αστα να πανε οντως δεν ειναι για εμας.........τραγωδια το αποτελεσμα......οτι να'ναι ;D

RUN FOREST....RUN!!!!

:o :-\ Πως εγινε αυτο? ;)

πηγα να συνδεσω εναν κινητηρα στη δουλεια μου και με την φαλτσετα .....αντι να καθαρισω την παροχη του κινητηρα καθαρισα με πολυ δυναμη ομως τον παραμεσο.........πικρα μαυρη(μου εραψαν τον τενοντα κανα 40 λεπτο περιπου και μετα 1 ΜΗΝΑ ολο το χερι σε γυψο ακομα και τα δαχτυλα και 2 μηνες ακινησια) αλλα δοξα το ΘΕΟ απο οτι φαινεται παει ψιλο καλα το πραγμα....με εντονους πονους βεβαια ακομα αλλα που θα παει ::)

RUN FOREST....RUN!!!!

πηγα να συνδεσω εναν κινητηρα στη δουλεια μου και με την φαλτσετα .....αντι να καθαρισω την παροχη του κινητηρα καθαρισα με πολυ δυναμη ομως τον παραμεσο.........πικρα μαυρη(μου εραψαν τον τενοντα κανα 40 λεπτο περιπου και μετα 1 ΜΗΝΑ ολο το χερι σε γυψο ακομα και τα δαχτυλα και 2 μηνες ακινησια) αλλα δοξα το ΘΕΟ απο οτι φαινεται παει ψιλο καλα το πραγμα....με εντονους πονους βεβαια ακομα αλλα που θα παει ::)

Τι λες τωρα???

:o :o :o :o :o :o

www.kerinoi.gr

Τραγικό, μόνο στη ιδέα τρελένομαι.

Σου εύχομαι να αναρώσεις το ταχύτερο δυνατό.

Για να σου φτιάξω τη διάθεση:

Ο "Χοντρός" βλ.Malmsteen είχε σπάσει οτι κόκαλο έιχε το χέρι του στο ατύχημα που είχε και μετά έσκασε μύτη ο μπούλης και τα έπαιζε όλα cut-time(edit:tempus imperfectum diminutum). ;D ;D ;D ;D ;D

Άντε μια απο ίδια και για 'σένα.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Τραγικό, μόνο στη ιδέα τρελένομαι.

Σου εύχομαι να αναρώσεις το ταχύτερο δυνατό.

Για να σου φτιάξω τη διάθεση:

Ο "Χοντρός" βλ.Malmsteen είχε σπάσει οτι κόκαλο έιχε το χέρι του στο ατύχημα που είχε και μετά έσκασε μύτη ο μπούλης και τα έπαιζε όλα cut-time(edit:tempus imperfectum diminutum). ;D ;D ;D ;D ;D

Άντε μια απο ίδια και για 'σένα.

;)....να'σαι καλα

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου