Προς το περιεχόμενο

Κάτι έκαψα στο μπάσο μου, αλλά δεν ξέρω τι....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν παίζει. Οπου πάω εγώ πάει και το μπάσο μου. Κανένα καλώδιο τόσο μακρύ........  ;D

Στη θήκη μαζί με τα αλενάκια υπάρχει η μπαταρία (κάλλιο γαιδουρόδενε....) και το κατσαβιδάκι. Απλά.

Ποια κατσαβιδια βρε προιστορικοι. Η warwick εχει τη λυση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 122
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δεν εχει short scale ομως

Οχι βρε, εννοω να χρησιμοποιησεις τα καπακια της warwick με τα clips αντι για βιδες.

Ιδου:

http://shop.warwick.de/product_info.php/info/p386_Framus-electronic-compartment.html

Οχι βρε, εννοω να χρησιμοποιησεις τα καπακια της warwick με τα clips αντι για βιδες.

Thanks Odis. Αν και στο καινούριο project (με το καλό) πάω για passive .... με varitone  ::)

Δεν εχει short scale ομως

Και όμως. As an option........

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Εγώ πάλι είμαι πεπεισμένος ότι δεν έχεις κάψει τίποτα.

Η μπαταρία 9-βολτη δεν είναι; Πώς την κούμπωσες ανάποδα; Μήπως έχεις σπάσει την πλακετίτσα που κουμπώνει; Μήπως έχεις τραβήξει κανα καλώδιο; Μήπως η μπαταρία είναι ντεντ;

Μέτρα τη μπαταρία και αν μπορείς τα καλώδια που φεύγουν από αυτή. Αν γίνεται όχι σε mm ή ίντσες  ;)

Τι περιοχή μένεις; Μήπως πεταγόμουν με κανά πολύμετρο;

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

Εγώ πάλι είμαι πεπεισμένος ότι δεν έχεις κάψει τίποτα.

Η μπαταρία 9-βολτη δεν είναι; Πώς την κούμπωσες ανάποδα; Μήπως έχεις σπάσει την πλακετίτσα που κουμπώνει; Μήπως έχεις τραβήξει κανα καλώδιο; Μήπως η μπαταρία είναι ντεντ;

Μέτρα τη μπαταρία και αν μπορείς τα καλώδια που φεύγουν από αυτή. Αν γίνεται όχι σε mm ή ίντσες  ;)

Τι περιοχή μένεις; Μήπως πεταγόμουν με κανά πολύμετρο;

Όταν λέω ανάποδα δεν εννοώ το πάνω-κάτω και το κάτω-πάνω(ούτε ο Λιβιεράτος να ήμουνα...) εννοώ το + στο - και το - στο +!!!Μπορείς να μουτζώσεις ελεύθερα...

Πολλοι βαζουν την μπαταρια αναποδα για να μην εχουν απωλειες αν αφηνουν το μπασο αχρησιμοποιητο για πολυ καιρο (ακομα και χωρις βυσμα βαλμενο). Αυτο φυσικα μπορει να δημιουργησει προβληματα, οπως εδω. Μαλιστα θυμαμαι οτι η Ibanez ειχε βγαλει warning notice στο site της, προς τους κατοχους ενος συγκεκριμενου μοντελου, να ΜΗΝ βαλουν ΠΟΤΕ την μπαταρια αναποδα καθοτι ο προενισχυτης του εν λογω μπασου θα αποδημουσε κατευθειαν εις κυριον.

Γιατι το'κανες αυτο,βρε?? >:( >:( ;D ;D

Εκείνη τη στιγμή ρώτησα και εγώ τον εαυτό μου "Γιατί να βάλω ανάποδα την μπαταρία στο μπάσο με αποτέλεσμα να το κάψω???" και ευθύς αμέσως μου απάντησα...

"Γιατί ΜΠΟΡΩΩΩ!!!"

Σχετικά τώρα με τις συμβουλές σου,1ον merci beaucoup,2ον αυτό θα κάνω...Θα το κάνω passive και άμα γουστάρω αργότερα θα σκάσω λεφτά και θα βάλω κανα άλλο προενισχυτή...Τώρα το να αλλάξω το κύκλωμα και να ενώσω μερικά καλωδιάκια σε knobs νομίζω είναι δουλειά που μπορώ να την κάνω και μόνος μου ή οχι???(Υπ'όψιν οτι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με κυκλώματα και γενικά οτι έχει σχέση με τάσεις amber ώμους και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...)

Πολλοι βαζουν την μπαταρια αναποδα για να μην εχουν απωλειες αν αφηνουν το μπασο αχρησιμοποιητο για πολυ καιρο (ακομα και χωρις βυσμα βαλμενο). Αυτο φυσικα μπορει να δημιουργησει προβληματα, οπως εδω. Μαλιστα θυμαμαι οτι η Ibanez ειχε βγαλει warning notice στο site της, προς τους κατοχους ενος συγκεκριμενου μοντελου, να ΜΗΝ βαλουν ΠΟΤΕ την μπαταρια αναποδα καθοτι ο προενισχυτης του εν λογω μπασου θα αποδημουσε κατευθειαν εις κυριον.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό...Και γιατί το κάνουν αυτό, αντί απλά να βγάζουν την μπαταρία???Λίγο κουλό το βρίσκω...

Πρώτη φορά το ακούω αυτό...Και γιατί το κάνουν αυτό, αντί απλά να βγάζουν την μπαταρία???Λίγο κουλό το βρίσκω...

Tραγικα κουλο θα ελεγα. Το ολο...concept ειναι να πιασεις το μπασο μετα απο πολυ καιρο και να μη χρειαζεσαι να ψαχνεις για μπαταρια, σα να εχεις δηλαδη τη μπαταρια "φυλαγμενη" μεσα στο μπασο χωρις να τη χρησιμοποιεις.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου