Προς το περιεχόμενο

Κάτι έκαψα στο μπάσο μου, αλλά δεν ξέρω τι....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι εννοείς μαύρη? Για να μαυρίσει η πλακέτα πρέπει να βγάλει καπνούς!

Μήπως είναι μαύρη για άλλο λόγο? Πχ πολλές προενισχύσεις είναι μαύρες αλλά όχι επειδή είναι καμμένες, αλλά... για να μην φαίνονται τα υλικά! Ελπίζω να μην είναι γι'αυτό το λόγο μαύρη και τόσο καιρό νομίζεις ότι είναι καμμένη!

Όντως, βγάλε καμιά φωτό....

Μα ναι!Όταν έβαλα ανάποδα την μπαταρία και άναψα τον ενισχυτή,μύρισε καμμένο,βγήκε καπνός και ανοίγω το μπάσο και βλέπω την πρώην-ΠΡΑΣΙΝΗ πλακέτα να έχει μία τεράστια μαύρη βούλα στο κέντρο.

Αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ!

Το τσέκαρα και μόνος μου το τσέκαρε και ο μάστορας,και για τον οποιονδήποτε λόγο δεν έχω προενίσχυση και μαγνήτη.Αυτά που με απασχολούν τώρα είναι οι ερωτήσεις που έκανα 1 σελίδα off-topic πριν!Δηλαδή:

1)Εφόσον το curbow παίρνει μόνο έναν μαγνήτη,ποιον να πάρω?Τον neck ή τον bridge?

2)Έχετε να μου προτείνετε μία καλύτερη λύση με budget μέχρι 200 ευρώ?

3)Έχει κάνει κανείς σας αγορά απο αυτό το site(bestbassgear.com)??Ξέρετε αν είναι αξιόπιστο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 122
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Μα ναι!Όταν έβαλα ανάποδα την μπαταρία και άναψα τον ενισχυτή,μύρισε καμμένο,βγήκε καπνός και ανοίγω το μπάσο και βλέπω την πρώην-ΠΡΑΣΙΝΗ πλακέτα να έχει μία τεράστια μαύρη βούλα στο κέντρο.

Αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ!

Το τσέκαρα και μόνος μου το τσέκαρε και ο μάστορας,και για τον οποιονδήποτε λόγο δεν έχω προενίσχυση και μαγνήτη.Αυτά που με απασχολούν τώρα είναι οι ερωτήσεις που έκανα 1 σελίδα off-topic πριν!Δηλαδή:

1)Εφόσον το curbow παίρνει μόνο έναν μαγνήτη,ποιον να πάρω?Τον neck ή τον bridge?

2)Έχετε να μου προτείνετε μία καλύτερη λύση με budget μέχρι 200 ευρώ?

3)Έχει κάνει κανείς σας αγορά απο αυτό το site(bestbassgear.com)??Ξέρετε αν είναι αξιόπιστο?

EDIT:@myster_maze Ελπίζω να μην νομίζεις τόσην ώρα οτι μιλάω για εξωτερική προενίσχυση.Νομίζω οτι το έχω ξεκαθαρίσει οτι η προενίσχυση για την οποία μιλάω είναι τέτοιου είδους:http://www.thomann.de/gr/emg_bqs_control_3band_eq_3_potis.htm

Όχι, όχι! Το ξέρω ότι μιλάμε για εσωτερική! ;D

Και, ας έρθουμε on topic... συνήθως ο bridge μαγνήτης είναι λίιιγο πιο hot από τον neck, κατά τα άλλα δεν έχουν διαφορά. Δες τι λέει ο κατασκευαστής στα χαρακτηριστικά...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου