Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Νταξει!!! Ο μαγνητης ειναι καλος!!

Μετρα και τον αλλο τωρα να σιγουρευτουμε!!  ;) ;D ;D ;DΜε τον ωμο,μεχρι τον αγκωνα περιπου.

Αν ειναι πανω απο 35 ποντους χρειαζεσαι και καινουριο μπασσο.. ;D

εντιτ,

ξεχασα τη ζωνη,πρεπει και αυτη να μακρυνει!

Ελεος  ;D ;D ;D

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

• Απαντήσεις 122
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

εγω παντως διαβαζοντας αυτο το Thread κατι εκαψα στον...εγκεφαλο μου (τον ηδη κατακαμμενο :P) αλλα δεν ξερω τι..... ;D

Μετρησετονε,ωρε! ;D

Ελεος  ;D ;D ;D

...δειχνουν μονο οι αδυναμοι!! (Conan) ;D

ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!

Δημοσιευμένο

εγω παντως διαβαζοντας αυτο το Thread κατι εκαψα στον...εγκεφαλο μου (τον ηδη κατακαμμενο :P) αλλα δεν ξερω τι..... ;D

Μάλλον πας και εσυ για καινούργιο προενισχυτή....

Anyway,τελικά πως την μετράω την ωμική αντίσταση???(επειδή δοκίμασα με τον ώμο μου αλλά δεν πέτυχε...Αααα,με τον δεξί ώμο ή τον αριστερό???)

Δημοσιευμένο

Μάλλον πας και εσυ για καινούργιο προενισχυτή....

Anyway,τελικά πως την μετράω την ωμική αντίσταση???(επειδή δοκίμασα με τον ώμο μου αλλά δεν πέτυχε...Αααα,με τον δεξί ώμο ή τον αριστερό???)

Καφετζη,αφου "σηκωνεις" το χιουμορ τοσο καλα, ;)

οφειλω να σου δωσω και εγω μια σοβαρη απαντηση:

Οι μαγνητες σου ειναι μια χαρα,δεν χρειαζεται να τους μετρησεις! :D

Αφου ειναι passive,το μονο που μπορουν να παθουν ειναι να κοπει καπου το πηνειο.

Αυτο με 9βολτ ειναι καπως δυσκολο...(oχι ομως με 220!! ;D)

Το μονο που συμβαινει οταν αλλαξουμε την εισοδο-εξοδο του ρευματος σ'ενα μαγνητη,

ειναι να αντιστρεψουμε τη φαση του (out of phase).

Μπορεις επισης να γλυτωσεις την αγορα νεου προενισχυτη (και την καταρα της αλλαγης μπαταριας..( >:(),κανοντας το μπασσο passive!Βαζεις τα αναλογα ποτ/τρα,(αν ειναι 3: vol-tone-balance, και αν ειναι 4: αλα λεσπολ,και αν οι μαγνητες "βγαζουν" 4 καλωδια,εχεις και αλλες επιλογες!

:)

Δημοσιευμένο

και την καταρα της αλλαγης μπαταριας..

Ε καλά τώρα "κατάρα" και υπερβολές. Ο Superfunk αλλάζει χορδές κάθε μέρα και εμείς θα βαριόμαστε να ξεβιδώσουμε ένα καπάκι και να αλλάξουμε μια 9βολτη κάθε ένα με δύο χρόνια at best ;

Δημοσιευμένο

κύταρα θα έκαψες!!!

:D

inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos

Δημοσιευμένο

Ε καλά τώρα "κατάρα" και υπερβολές. Ο Superfunk αλλάζει χορδές κάθε μέρα και εμείς θα βαριόμαστε να ξεβιδώσουμε ένα καπάκι και να αλλάξουμε μια 9βολτη κάθε ένα με δύο χρόνια at best ;

Ειμαι γνωστος αντιακτιβακιας,

προκατ και ξεροξυλοκεφαλος,πως να ειμαι αντικειμενικος εδω? ;D ;D

-Ο Superfunk βαρεθηκε ν'αλλαζει μαγνητες,..γι'αυτο! ;D

-Οταν αρχισει το αλτσχαιμερ (βοηθεια μας στην ηλικια μας ::)) και ξεχνας το βισμα καρφωμενο θα σου πω εγω δυο χρονια... ;D

(ασε που θα'χεις να ψαξεις και για το κατσαβιδι!)

Δημοσιευμένο

-Οταν αρχισει το αλτσχαιμερ (βοηθεια μας στην ηλικια μας ::)) και ξεχνας το βισμα καρφωμενο θα σου πω εγω δυο χρονια... ;D

(ασε που θα'χεις να ψαξεις και για το κατσαβιδι!)

Δεν παίζει. Οπου πάω εγώ πάει και το μπάσο μου. Κανένα καλώδιο τόσο μακρύ........  ;D

Στη θήκη μαζί με τα αλενάκια υπάρχει η μπαταρία (κάλλιο γαιδουρόδενε....) και το κατσαβιδάκι. Απλά.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...