Chaostar Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2005 Mporei kapoios na mou eksigisei ti akrivws kanei to Virtualizer? Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sandman Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2005 ..Το μόνο Virtualizer που ξέρω είναι το πολυεφέ της Behringer.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2005 ..Το μόνο Virtualizer που ξέρω είναι το πολυεφέ της Behringer.. Egw kserw kai alles markes.......I aporia mou einai ti akrivws kanei Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skatemporas Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2005 ..Το μόνο Virtualizer που ξέρω είναι το πολυεφέ της Behringer.. Egw kserw kai alles markes.......I aporia mou einai ti akrivws kanei κάτσε ρε Chaostar... ποιες άλλες μάρκες ξέρεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2005 Προκειται για ενα rack effect/DSP proccesor ( που μονο στην Behringer το εχω συναντησει σαν ονομα! ), που ονομαζεται ετσι, γιατι συμφωνα με την εταιρια, δημιουργει τοσο πραγματικα ( virtual ) effect, που του αξιζει αυτο το ονομα! Επισης, σαν μηχανημα εχει και αλλες δυνατοτητες, οπως pitch shifting, κλπ κλπ, οποτε το κανει ιδανικο για οποιοδηποτε κατασταση... http://www.soundonsound.com/sos/Dec02/articles/behringervirtualizer.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2005 ..Το μόνο Virtualizer που ξέρω είναι το πολυεφέ της Behringer.. Egw kserw kai alles markes.......I aporia mou einai ti akrivws kanei κάτσε ρε Chaostar... ποιες άλλες μάρκες ξέρεις;;; Τροπος του λέγειν ΥΓ. Αν και νομιζω οτι ειχα δει και ενα τις Alesis Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skatemporas Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2005 μάλλον έχεις μπερδευτεί... το μοναδικό Virtualizer που ξέρω είναι αυτό... και δεν αποτελεί γενική κατηγορία μονάδων εφέ (όπως λέμε delay, ή flanger κτλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2005 Οντως ειχα μπερδευτει...απλα στο studio που παμε για προβες ειταν το ενα κατο απο το αλλο.....thanx παντως Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση