raindog Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2009 "A lot of times people talk about my equipment and particularly my use of electronics, and sometimes I get a little tired of the emphasis on the presumed importance of all that stuff, because about 90 percent of the time I’ m just playing a Telecaster into an amp. I’m totally over-the-top obsessive guitar nerd myself, but what’s in your imagination is way more important than the brand of guitar you’re playing or the amp or whatever effects box you’re using. Its fun to talk about all those things, but when it gets to just playing music, all of that stuff king of goes away." Bill Frisell, αντιγραφή από το GuitarPlayer, Sep 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 Πολύ σωστά αυτά που λέει ο Frisell. Αγαπημένος κιθαρίστας. Τον έχω δει και ζωντανά και ήταν ίσως το καλύτερο live που έχω δει ποτέ μου. ρίξε όμως μια ματιά στο gear του http://www.jazzguitar.be/guitar_rig_bill_frisell.html όχι ότι αυτό αναιρεί την ορθότητα όσων λέει αλλά τον τοποθετεί και αυτόν μαζί με όλους τους τρελούς που ενώ ξέρουν ότι το μυαλό και τα δάχτυλα καθορίζουν τον ήχο δεν αρκούνται σε αυτό. Το ότι έχει ένα κάρο εξοπλισμό αλλά συνήθως παίζει με μια tele συμβαίνει επίσης και στους άλλους τρελούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση