panz Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2009 Χαίρεστε, είπα να βάλω emg 81-60, 3way switch, volume, tone. Αν και έχω κανει σωστά ο διάγραμμα δε παίζει. Μήπως θέλει stereo καλώδιο για να παίξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2009 Θέλει σίγουρα stereo output jack. Έχεις stereo ή mono? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panz Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2009 stereo είναι. Μια απορία που έχω είναι με τα άσπρα καλώδια των emg. Θέλουν τπτ κουφό 'η απλώς τα κολλάω sto volume? Το μπλεντάζ μόνο ή και το σήμα? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2009 Το ασημί είναι η γείωση (το κολλάς πάνω στο ποτενσιόμετρο) και το εσωτερικό στο ποδαράκι του ποτενσιομέτρου). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panz Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2009 Αν βάλω το καλώδιο στη μισή διαδρομή και σε ένα tuner δείχνει κίνηση, στο site της emg Λέει ότι έχω βάλει ανάποδα το quicκ connect αλλά το δοκίμασα και ανάποδα και δεν παίζει καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panz Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 ΕΛΕΟΣ είχε κοπεί το καρφί καλώδιο που τέσταρα :o. Ωραία, μάθαμε κάτι και σήμερα παιδάκια...να τεστάρουμε πρώτα αυτά που έχουμε για να τεστάρουμε :P. Το διακοπτάκι μου επίσης έχει ανάποδα τα ποδαράκια. Help Κάποιος πως να τα συνδέσω γιατί εχω κάψει φλάντζες 3 μέρες ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panz Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 Για την ώρα δε κρατήθηκα και έβαλα μόνο τον 81. Επειδή με το 3w lever δε τα πάω καλά και επειδή το δικό μου είναι ανάποδα τα ποδαράκια αν έχει κανείς κανά μπούσουλα πως να συνδέσω και τους 2 pups και με το volume θα με υποχρεώσει :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sofison Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 Τι ακριβώς εννοείς είναι ανάποδα το lever? Στο σχέδιο που έχει η EMG (που ανέβασες) δείχνει και τα δύο καλώδια από τους μαγνήτες να κολλάνε πάνω στο volume pot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panz Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2009 Είναι "ανάποδα" η σειρά στα ποδαράκια του διακόπτη. :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panz Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Εκανα 18voltη μόντα αλλά πάλι έχω πρόβλημα με το 3-way switch....μπορεί να βοηθήσει κάπως στο πως να συνδέσω τα ποδαράκια? :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση