Superfunk Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 Χα χα χα... Και όμως ναι! Και τώρα θέλω και μια Teleeeeeeeeeeeeeee... ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ!!! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deebblues Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 Εσύ Τακη γιατί πήρες Suhr και nbsp;δεν έκανες ένα Custom όργανο από Warmoth ? :lol: nbsp; nbsp; lues Legend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 ¶λλο ένα topic για αλλαγή θέματος; :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
diskolos1 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 Χα χα χα... Και όμως ναι! Και τώρα θέλω και μια Teleeeeeeeeeeeeeee... ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ!!! :lol: Ναι ναι, ακόμα και οι τυφλοί... :roll: P>Sloppy Kingdom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 Χα χα χα... Και όμως ναι! Και τώρα θέλω και μια Teleeeeeeeeeeeeeee... ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ!!! :lol: Ναι ναι' date=' ακόμα και οι τυφλοί... :roll:[/quote'] :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 diskole να ξερεις οτι πιο πορωμενο ατομο απο τον superfunk για tele δεν εχεις δει :wink: μονο για καμια suhr θα αλλαζε ολες τις tele του :P :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 diskole να ξερεις οτι πιο πορωμενο ατομο απο τον superfunk για tele δεν εχεις δει :wink: μονο για καμια suhr θα αλλαζε ολες τις tele του :P :lol: Εγώ πάλι γιατι πιστεύω ότι ούτε αυτό θα έκανε; :roll: :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 diskole να ξερεις οτι πιο πορωμενο ατομο απο τον superfunk για tele δεν εχεις δει :wink: μονο για καμια suhr θα αλλαζε ολες τις tele του :P :lol: Τάκη μου' date=' πάλι δεν προσέχεις και κάνεις λάθη στη σύνταξη. Η σωστή σύνταξη παρακάτω: "μόνο [b']υπό την επήρρεια καμμιάς shurας [/b] θα άλλαζε όλες τις tele του" :D Για να είμαστε σωστοί και ακριβείς. 8) Ευχαριστώ για την προσοχή. :P :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 "μόνο υπό την επήρρεια καμμιάς shurας θα άλλαζε όλες τις tele του" :D πολυ καλοοοο :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 Εσύ Τακη γιατί πήρες Suhr και nbsp;δεν έκανες ένα Custom όργανο από Warmoth ? :lol: nbsp; nbsp; εισαι και εσυ μια..αναφτρα σαν και εμενα :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση