takis Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 μια μικρη αλλα παρα πολυ ωραια περιγραφη σε μερικους απο τους κορυφαιους ενισχυτες που υπηρχαν και υπαρχουν... μιλαμε για αλλα "επιπεδα" ηχου :P (θα αυτοκτονησω αν βγει harley benton ενισχυτης με ..40€ :P ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 Τάκη, ήθελες να βάλεις και κάποιο link στο post σου? Ή προτείνεις εδώ να συζητάμε γενικώς για boutique amps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 ωχχχχ..ξεχασα να βαλω το Link ο μαλακας..κατσε να το βρω.. http://www.soniccontrol.com/guitar/articles/boutique-guitar-amps2.shtml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 Συγκίνηση ο παλιός Mesa Boogie :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 A Takis τι θα έλεγες παρόλα αυτά για αυτόν εδώ; www.thomann.de/thoiw7_harley_benton_hb40r_prodinfo.html You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 Αχ αυτος ο Να..ας ......... ακομα να φερει κανενα Dumble να παω να τον δοκιμασω με τη squier μου................ 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 Αυτό που με ψιλοτσαντίζει σε τέτοιες περιγραφές, όπως αυτές του site, είναι όταν γίνεται λόγους για "hand wired" σχεδιάσεις. Συγνώμη, αλλά ο όρος που ξέρω εγώ είναι point to point hard wired. Όταν υπάρχει ακόμα και μια μικρή πλακετούλα με αντιστάσεις επάνω, η παραπάνω φιλοσοφία παραβιάζεται. Πάντως το μεράκι που επεδείκνυαν, τουλάχιστον στις απαρχές τους, αυτοί οι κατασκευαστές είναι κάτι το αξιοζήλευτο, και φυσικά δεν πληρώνεται με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 Αχ αυτος ο Να..ας ......... ακομα να φερει κανενα Dumble να παω να τον δοκιμασω με τη squier μου................ :lol: :lol: :lol: μακαρι καποια στιγμη παντως να μπορουσα να παιξω ετσι απο περιεργεια με εναν dumble..μαλλον ονειρο θα μεινει ομως.. :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 A Takis τι θα έλεγες παρόλα αυτά για αυτόν εδώ;www.thomann.de/thoiw7_harley_benton_hb40r_prodinfo.html χεχε..οκ νορμαλ τιμη... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 Αυτό που με ψιλοτσαντίζει σε τέτοιες περιγραφές' date=' όπως αυτές του site, είναι όταν γίνεται λόγους για "hand wired" σχεδιάσεις. Συγνώμη, αλλά ο όρος που ξέρω εγώ είναι point to point [b']hard[/b] wired. Όταν υπάρχει ακόμα και μια μικρή πλακετούλα με αντιστάσεις επάνω, η παραπάνω φιλοσοφία παραβιάζεται. Πάντως το μεράκι που επεδείκνυαν, τουλάχιστον στις απαρχές τους, αυτοί οι κατασκευαστές είναι κάτι το αξιοζήλευτο, και φυσικά δεν πληρώνεται με τίποτα. εχεις απολυτο δικιο.οπως και εμενα δεν μου λεει τιποτα αν ενας ενισχυτης ειναι hand wired...εχω παιξει με τετοιους και μερικοι ηταν για τον ...λουτσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση