Stevie@ Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2009 Φιλε μου Stevie@ θα μπορουσες να μου πεις λιγα λογια για τον Kustom Quad 100?και τι διαφορες εχει απο τον 200 Φίλε μου για μέχρι hard Rock έιναι πολύ καλός. Τα εφφε είναι αξιοπρεπή και τα gain πολύ saturated και ογκώδη. Τώρα αν τον παίξεις στην κρεβατοκάμαρα και πας να κάνεις Live να ξέρεις καμία σχέση ο ήχος του αλλάζει πολύ με την διαφοροποίηση της έντασης. Κατα τα άλλα δεν είχα παράπονο. Τον έιχε ένας φίλος και μου τον πούλησε δεν του φτάναν τα κάνάλια, βάζεις ένα booster gia to σολο και τελείωσε αν θες 400 κανάλια πάρε πεταλίερα χαχαχαχχ ;D ;D ;D. www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2009 Ευχαριστω Φιλε μου ξερεις καποιο μαγαζι στην θεσσαλονικη που να τον εχει?Επισης σκεφτομαι για καμπινα να παρω μια harley benton 4X12 με celestion vintage 30 και κανει μονο 344 που μου φαινεται παραξενο γιατι ενα vintage 30 σκετο κανει 95. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση