Xarianos Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Θέλω ενισχυτή με 4-5 κανάλια αλλά να μπορεί να υποστηρίξει και κιθάρα και μπάσο γύρο στα 220W-300W Κάτι σαν αυτόν http://www.thomann.de/gr/behringer_k3000fx.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
christabel_ Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Εγώ είχα τον ...πρόγονο αυτού (http://www.leem.co.kr/eng/sub.html?sn=sub02_01) και έκανα τη δουλειά μου για πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα: μπάσο, κιθάρα, βιολί και φωνή παίζαμε ταυτόχρονα μαζί με τα πεταλάκια μας. Ήθελε αρκετή προσοχή στη ρύθμιση της έντασης και του eq. Τον Behringer δεν τον έχω ακούσει για να σου πω... :D..::Christabel Etheriel::..:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Γενικά χρειάζεσαι έναν full-range ενισχυτή (π.χ. έναν ενισχυτή για keyboards όπως ο Behringer που παρέθεσες), απλά βάλε και από ένα DI box ή κάτι παρόμοιο για να έχεις προενίσχυση στα κανάλια που θα μπουν η κιθάρα και το μπάσο. Ας πούμε, αυτό για κιθάρα και αυτό για μπάσο. Υπάρχουν διάφοροι ενισχυτές στα watt που θέλεις αλλά δε νομίζω να μπορείς να βρεις ενισχυτή με πάνω από 4 κανάλια. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Xarianos Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Πεταλιέρα μπορώ να χρησιμοποιήσω σαν προενίσχυση αντί για DI box? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Αν η πεταλιέρα έχει έξοδο για full-range σύστημα ενίσχυσης (οι περισσότερες σύγχρονες έχουν), βεβαίως! :) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Xarianos Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 π.χ. Το pocket pod της line6 έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 π.χ. Το pocket pod της line6 έχει? Yeap! ;) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Xarianos Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Καμιά καλή ιδέα για ενισχυτή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση