tasosSG Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Εχει καποιος να μου προτεινει καποια καλα (και φτηνα :-\) κλειδια για μια φτηνη Ovation apllause που εχω??? Περαν του Ζοζεφ που ειναι αντιπροσωπος που αλλου μπορω να βρω??? www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boem Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 είχα αγοράσει τα γνήσια ovation κλειδιά από Ζοζεφ οταν ήταν στη Θεσσαλονικη στο Λευκο τον πύργο 60 ευρώ πριν 4-5 χρόνια. είχε σπάσει ένα κλειδί αποτην ovation ηλεκτρακουστικη που είχα και αναγκάστηκα να αγοράσω ολόκληρο το σετ για να το αντικαταστησω. Την κιθάρα την έχω πουλήσει και το σετακι με τα πεντε κλειδια μου έχει μείνει. αν σε ενδιαφέρει πες μου deja vu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 ;) www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση