nikosgi Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 I KITHARA TI RATSA EINAI? (I GIFTIKI) 8) 8) http://www.eimersguitars.com/antique_oval.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 ενα ταπεινοτατο "μπραβο" και απο μενα , ειναι πολυ λιγο , για αυτα που ακουω και βλεπω.. να στε καλα παιδια. και να "παιζετε". αυτο εχει τελικα σημασια. (νικο , μηπως παλιοτερα -νομιζω 2001- ειχες ερθει με τον χατζη στη ζακυνθο? "μουσες"?? αποκριες ηταν νομιζω... ::)) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosgi Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 (νικο , μηπως παλιοτερα -νομιζω 2001- ειχες ερθει με τον χατζη στη ζακυνθο? "μουσες"?? αποκριες ηταν νομιζω... ::)) Ναι! Και εγώ και ο Κώστας ήταν (τότε ακόμα έπαιζε) Θυμάμαι μια μέρα, στο δεύτερο πρόγραμμα που βγαίναμε , που δεν μπορούσα να βρω το καλώδιο (έψαχνα 2-3 λεπτά!!!) ανάμεσα στα λουλούδια (γινόταν χαμός) και με 10αδες άτομα να χορεύουν μπροστά μου τελικά κατέληξα να παίξω air guitar ;D ;D ;D ...κανείς δεν κατάλαβε τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Μπράβο Νικόλα!.. :) ;) Δεν τα είχα δει τα βίντεος ,τώρα το πήρα χαμπάρι το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Ναι! Και εγώ και ο Κώστας ήταν (τότε ακόμα έπαιζε) Θυμάμαι μια μέρα, στο δεύτερο πρόγραμμα που βγαίναμε , που δεν μπορούσα να βρω το καλώδιο (έψαχνα 2-3 λεπτά!!!) ανάμεσα στα λουλούδια (γινόταν χαμός) και με 10αδες άτομα να χορεύουν μπροστά μου τελικά κατέληξα να παίξω air guitar ;D ;D ;D ...κανείς δεν κατάλαβε τίποτα! αρα καλα το καταλαβα οτι ησουν εσυ... εκεινο το βραδυ δεν επαιζα. μου ειπαν τα παιδια οτι ηρθαν 2 κιθαριστες που "εσπερναν" και οτι ηταν κριμα που δεν καταφερα να τους μιλησω. ημουν στο νοσοκομειο εκεινο το καιρο....με υπερκοπωση... παντως αυτο που εχει μεινει απο τοτε ειναι οι καλυτερες εντυπωσεις απο εσας , και ενα tutti που κανατε για εισαγωγικο και το "κρατησαμε"....... να στε καλα!! χαρηκα τουλαχιστον που θα τα λεμε απο εδω.... ;D ;D Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asffm71 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Τώρα με την κρίση, μιά χαρά είναι να παίζεις στο δρόμο... Ελπίζω να μη ζητάει να κόβετε αποδείξεις το ΣΔΟΥ... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cavallero Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 ωραίες μελωδίες...κρίμα που δεν πέρναγα από εκεί να σας απολαύσω.. Νίκο σε είχα πετύχει να παίζεις στη Γλυφάδα σε μια μπυραρία πριν κανά 2 μηνο...Η φάση ποια είναι...? Επειδή είμαι λάτρης της Gypsy, με το που μπαίνω ακούω το bossa dorado και λέω " κοίτα να δεις ..τύχη .... ;Dgypsy live :):)" αμάν αυτή η χώρα με τα ταμπού της.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-parkerfly1955 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για τις ωραίες μελωδίες σας, το γεμάτο αίσθημα παίξιμό σας αλλά και για τις ιδέες σας που με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο, αν αυτό έχει κάποια αξία. Με την παρουσία σας δώσατε μια άλλη προοπτική στον τρόπο που θα βλέπω στο μέλλον τους μουσικούς στο δρόμο. Με σεβασμό γενικώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Μπράβο-μπράβο είστε φοβεροί παίκτες. Τι ωραία να περαπατάς στο δρόμο και να ακούσεις ζωντανά τέτοια μουσική! http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosgi Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 ωραίες μελωδίες...κρίμα που δεν πέρναγα από εκεί να σας απολαύσω.. Νίκο σε είχα πετύχει να παίζεις στη Γλυφάδα σε μια μπυραρία πριν κανά 2 μηνο...Η φάση ποια είναι...? Επειδή είμαι λάτρης της Gypsy, με το που μπαίνω ακούω το bossa dorado και λέω " κοίτα να δεις ..τύχη .... ;Dgypsy live :):)" αμάν αυτή η χώρα με τα ταμπού της.. Μιλήσαμε καθόλου? αν ναι θύμισε μου. Αν οχι γιατι δεν μίλησες ρεεεεεεεεεεεεεεεε? ;D Να βγαίνετε με ταμπέλες που να λενε "ειμαι απο το ΝΟΙΖ και ειμαι καλα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση