yann Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2009 η προσωπικη μου εμπειρια μαζι του παντως ηταν τελειως διαφορετικη,του ειχα αφησει ενα μυν.στον τηλεφωνητη του για μια παραγγελια και με πηρε τηλ. απο ΗΠΑ μετα απο κανω 5ωρο και μιλησε μαζι μου σχεδον 1 ωρα (!) για να βεβαιωθει οτι θα με εξυπηρετησει σωστα,τις ιδιες εξαιρετικες εμπειριες εχουν και οι περισσοτεροι αλλοι tdpri members (απο εκει τον γνωρισα) ;) Eγω ειπα "κατα γενικη ομολογια ανθρωπων που εχουν συνεργαστει μαζι του", εννοουσα βεβαια επαγγελματικα,και στην ιστορια της καριερας του... Η αληθεια ειναι οτι τα τελευταια 2-3 χρονια ειναι εξυπηρετικοτατος με τους πελατες του,κατα γενικη ομολογια παλι. ..Εκτος και αν...δει Duncan και Dimarzio στη σελιδα σου..! (αυτη ειναι η προσωπικη μου εμπειρια μαζι του,περισυ μια παραγγελια μου αγνοηθηκε πληρως,και πιθανολογω οτι εφταιγε το link της σελιδας μου στο "myspace"..... ..ενω οταν ειχαν πρωτοφτιαξει τη σελιδα τους,μονο που δεν πληρωσε η Becky απ'τη χαρα της για την επικοινωνια μου (καποιου πελατη τεσπα) μαζι τους...). Oποτε,νομιζω οτι μου επιτρεπεται να πιστευω εκεινουν που δουλεψαν μαζι του για καιρο,καθε μερα....τον ξερουν καλυτερα απ'ολους μας,και πιθανως να του εχουν και "αποθημενα",οποτε δεν περιμενουμε να λενε και καλα λογια. Το σοφοτερο βεβαια ειναι να πιστευουμε τις προσωπικες μας εμπειριες και μονο... ;) μαλλον εχεις μπερδευτει ο Μπιλ πρωτοπηγε στις ΗΠΑ στα τελη της δεκαετιας του 60..... Και εδω οι αποψεις διειστανται... ..αλλα 'νταξει..δεν τα βαζω και με Ιστορικο!! ;) 8) ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2009 ..τί να πει κανείς..αν κάνει τόσο καλούς μαγνήτες, χαλάλι όλες οι φήμες που ακούγονται.. πάντως, έχω ψηθεί να δοκιμάσω τους διπλούς σε μέγεθος μονού L-45 και τους διπλούς L-550..έχει κανείς άποψη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2009 ..τί να πει κανείς..αν κάνει τόσο καλούς μαγνήτες, χαλάλι όλες οι φήμες που ακούγονται.. πάντως, έχω ψηθεί να δοκιμάσω τους διπλούς σε μέγεθος μονού L-45 και τους διπλούς L-550..έχει κανείς άποψη? To σιγουρο ειναι,οτι ειναι καθαροι σαν active... Ειναι επισης σιγουρο οτι δεν εχει φτιαξει ποτε κατι "μαπα"... Αυτο που δεν ειναι σιγουρο ποτε,ειναι η προσωπικη αισθητικη! Γι'αυτο οτι και αν σου πουν οι αλλοι... ::) :) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 To σιγουρο ειναι,οτι ειναι καθαροι σαν active... Αυτο που δεν ειναι σιγουρο ποτε,ειναι η προσωπικη αισθητικη! Γι'αυτο οτι και αν σου πουν οι αλλοι... ::) :) σωστό το περί προσωπικής αισθητικής.. :) απλά ψάχνοντας για εντυπώσεις στο ίντερνετ, έπεσα πάνω σε απόψεις αρκετών περί scooped mids feeling στους 2 συγκεκριμένους μαγνήτες, που είναι ένα χαρακτηριστικό που σαφώς δεν θέλω..από την άλλη έχει και ο ενισχυτής ρυθμιστικά, επομένως προσθέτεις όσα μεσαία θες και τούμπαλιν..έλεγα μήπως έχει κάποιος άποψη επί του θέματος, γιατί βαρέθηκα να τα "δίνω" στους ίδιους και τους ίδιους, να κινήσουμε και λίγο την αγορά.. :D άσε που δεν μπορώ να βρω διπλό σε μέγεθος διπλού που να με ικανοποιεί και ο Bill είναι και αυτός μια κάποια ελπίδα.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Ψήνομαι για ένα σετάκι L550 Ή L560 για την Gibson Deluxe 1976 που έχω, η κιθάρα είναι 100% Original κι έχει φοβερό τόνο, όμως οι μαγνήτες δεν μου γεμίζουν το μάτι (και το αυτί βεβαίως βεβαίως). Τους έχει δοκιμάσει κανείς??? Τους ξέρετε??? Να τους αλλάξω ή θα σκίσω την τιμή της Gibson? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Ψήνομαι για ένα σετάκι L550 Ή L560 για την Gibson Deluxe 1976 που έχω, η κιθάρα είναι 100% Original κι έχει φοβερό τόνο, όμως οι μαγνήτες δεν μου γεμίζουν το μάτι (και το αυτί βεβαίως βεβαίως). Τους έχει δοκιμάσει κανείς??? Τους ξέρετε??? Να τους αλλάξω ή θα σκίσω την τιμή της Gibson? Εαν σκίσεις την τιμή,με ενδιαφέρει η Deluxe ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Αυτή ΔΕΝ πωλείται (η άλλη έγινε ανταλλαγή με TRB Custom5 Bass Yamaha Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 put the kithar,down! ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Τελεια ολα και πως αγοραζουμε απο τον Βιλλ ?? με pay pal ειναι οκ απο οτι βλεπω...υπαρχει περιπτωση να σταμτησει το πακετο στο τελωνιο και να περιμενουμε κανα 3μηνο ??? Με ενδιαφερει αμεσα και παρακαλω οποιον εχει αποψη να μου δωσει τα φωτα του !!!! ευχαριστω https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 ο BL δεν πωλει πλεον απευθειας μαγνητες εχεις δωσει,λογω υγειας,τα operations του στη LACE www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση