Χάρης Ο Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Μετα απο πολυ καιρο,ειπα να επανελθω με ενα ιδιαιτερο κομματι. Ειναι πανω απο δεκαπεντε χρονια αυτη η ιστορια, το ειχα γραψει σε αναλογικο 8καναλο και με μικρο-φονο το περασα στο pc, οποτε και η ποιοτητα ειναι καπως.... Το ειχα γραψει για τον πατερα μου. Που μολις ειχε ....φυγει. Απλως .....για να το μοιραστω μαζι σας. Vartanis_-_Gia_sena_Arhige.mp3 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Πολλά έμορφον εν. 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Πολλά έμορφον εν Να λελεβω τα ψυας. ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Μελαγχολικό (έτσι όπως πρέπει άλλωστε ;) ) αλλά με πολύ συναίσθημα και όμορφο ρυθμό.Ωραίος!!!Θα είναι περήφανος ο μπαμπάς σου, όπου κι αν είναι... :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Vartanαρε εξαιρετικη 80's ballad. Δεν το ξανακανεις στο PC για να μην αδικειται αλλα και να ξαναγραφτει με πιο.... μοντερνα μεσα? (Αλλα μην βγαλεις απο πανω του την 80λα εεεε??) ΥΓ Που χαθηκες εσυ? Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myrmidonas Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2009 bravo ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2009 Ευχαριστω παιδια για την προσοχη και τα λογια σας. Play..... δεν χαθηκα, εδω ειμαι, αλλα καλοκαιρι γαρ, οι ρυθμοι ειναι πιο ....cool ;D Οσο για το κομματι, δεν ειμαι σε θεση να το ξαναγραψω, γιατι για μενα, ολα τα ...λεφτα ειναι το σολο, και δεν νομιζω να ξαναπιασω το συναισθημα. Πανε και τοσα χρονια.Και η ζωη μας τρεχει. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gemini Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2009 Παρα πολυ ομορφη μουσικη.το μονο που με χαλαει,ειναι ο ηχος του αρμονιου(οχι το φλαουτο).μπραβο φιλε.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Ευχαριστω φιλε μου, για την προσοχη σου. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση