takis Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 ναι ειναι λιγο αβολο αλλα ετσι ειναι σωστο για τον ηχο σου..αν δεν το κανεις θα δεις που θα σιχαθεις τον ηχο που θα βγαλεις με το delay και το reverb μαζι με το drive του ενισχυτη και θα τα βαλεις απο μονος σου μετα στην λουπα ολα. :wink: οχι δεν το εχω παιξει αλλα εχω διαβασει οτι ειναι το καλυτερο reverb πεταλι που κυκλοφορει στην αγορα και εχει(λενε..),ξεπερασει κατα πολυ σε ποιοτητα ηχου και της boss και της digitech..αλλο δεν μπορω να σε βοηθησω απλα να το εχεις στο μυαλο σου.παιζει να το παρω και εγω γιατι δεν εχω reverb με τον fender bandmaster μου και μερικες φορες με χαλαει.. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 παιζει να το παρω και εγω γιατι δεν εχω reverb με τον fender bandmaster μου και μερικες φορες με χαλαει.. :wink: Το Musik Produktiv το έχει πιο φτηνά από τον Thomann! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Thanks ρε..με βαζεις στην πριζα ομως τωρα γαμωτο.. :lol: 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 XE XE :lol: ¶κουσα τα demos από εδώ και ομολογώ ότι μου άρεσαν αρκετά... Από την άλλη το Digitech κάνει τα μισά λεφτά :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveWr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Διάβασα στο εγχειρίδιο του Sansamp bassdriver DI το εξής: "Do not A/B (compare) Sansamp BDR in line with a digital product. When linked in series with a digital pre-amp/processor, the A/D to D/A conversion will impact the unit's sound. Fot an accurate comparison run them parallel (separately) and manually plug in and out of each" Τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής? Δηλλαδή τι είναι η παράλληλη σύνδεση που λέει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Εννοεί ότι αν θες να συγκρίνεις το BDI με κάποιο άλλο προιόν που είναι digital, να μην τα βάλεις το ένα μετά το άλλο γιατι το digital θα σου αλλοιώσει τον ήχο. Δηλαδή να μην κάνεις το παρακάτω. ( Bass -> DigitalΚατι -> Tech21 BDI -> AMP ) Είτε βγαλε το ένα και βάλε το άλλο είτε βάλε ένα line splitter. Bass -> Splitter -> ->(A)> DigitalΚάτι > Amp ->(B)> Tech 21 BDI > Amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveWr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Ετσι ομώς δεν θα μπορώ να εχω ταυτόχρονα το BDR με το chorus της boss που εχω εε? Θα πρέπει να χρησιμοποιώ ή το ένα ή το άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Ετσι ομώς δεν θα μπορώ να εχω ταυτόχρονα το BDR με το chorus της boss που εχω εε? Θα πρέπει να χρησιμοποιώ ή το ένα ή το άλλο... Δεν λέει αυτό ... πιστεύω οτι εννοεί κατα την διαδικασία αξιολόγησης να μη βαλεις ψηφιακά εφε για να μπορέσεις να δεις ποσο καλό είναι. Φυσικά και μπορείς να τα χρησιμοποιείς ταυτόχρονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 XE XE :lol: ¶κουσα τα demos από εδώ και ομολογώ ότι μου άρεσαν αρκετά... Από την άλλη το Digitech κάνει τα μισά λεφτά :roll: Αυτή την δυνατότητα όμως την έχεις υπόψη σου http://line6.com/tonecore/modules.html Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mobynik Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 Ok, epeidh vlepw poly gnwsh edw gia proteinete kai se mena kati: agorasa prosfata ena booster petali (clean) kai ta ypoloipa pou exw einai:wah-overdrive-distortion-chorus-phaser-delay. To zhtoumeno mou einai h afkshsh ths entashs (xwris extra paramorfwsh) se kapoia solo kai melwdies, gi afto kai phra to booster. To erwthma mou einai pou tha htan kalytero na to topothethsw. Shmeiwnw oti synithws thelw na to xrhsimopoiw otan to overdrive einai epishs on. Thanx paidia γενικα το "σωστο" ειναι να βαζεις delay & reverb στο βρωμικο & modulated σημα σου παρα να "βρωμιζεις" το delay σου.Η πιο συνηθισμενη σειρα για μια "πληρη" πεταλιερα και αυτη που προτεινω ειναι compressor>wah>fuzz>distortion>overdrive>filters (δηλ.ring modulators κτλ)>tremolo-phaser-flanger(με οποια σειρα θελεις )>leslie-chorus>looper>delay>reverb :wink: Υπογραφή....Πρίφτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση