Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2005 Υπάρχει γενικά μια διαφωνία' date=' σχετικά με το αν ο compressor θα πρέπει να είναι πριν το wah ή μετά, αλλά αυτό είναι μάλλον θέμα γούστου... [/quote'] Έχω ακούσει ότι καλό είναι το Wah να μπαίνει πρώτο για να έχει όσο το δυνατόν καθαρότερο σήμα.Πρακτικά ποιά η διαφορά αν το βάλεις μετα το drive; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoControl Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2005 Γειά σας Χρησιμοποιώ compressor/limiter της Carl Martin (τον οποίο και προτείνω ανεπιφύλακτα - άσχετο), αμέσως μετά την κιθάρα, και πριν από προενίσχυση Marshall JMP-1 ή πετάλι Tech21-Tri-AC, το οποίο χρησιμοποιώ για τα "εκτός έδρας". Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πού θα τοποθετούσατε σ'αυτή τη συνδεσμολογία ένα πετάλι eq. Μετά το compressor και πριν την προενίσχυση; Ή μετά και την προενίσχυση; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2005 Καλό είναι το EQ να μπαίνει όσο γίνεται προς το τέλος μετά την προενίσχυση.Τώρα ο compressor άλλοι τον προτιμούν στην αρχή άλλοι και τελευταίο.Εξαρτάται τι θέλεις να πετύχεις You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2005 ο κομπρεσορας ΠΑΝΤΑ μπαινει αμεσως μετα την κιθαρα,αλλοιως kiss your tone good bye... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sepultribe Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2005 ο κομπρεσορας ΠΑΝΤΑ μπαινει αμεσως μετα την κιθαρα' date='αλλοιως kiss your tone good bye...[/quote']lol xaxa :oops: :lol: kai giati simvainei afto (texnika)? kanonika den tha eprepe apla na xanodai liga dynamics; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2005 moderators δεν κανετε ενα delete το post του sepultribe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 Προφανώς η λογική θα είναι να περάσει απο την αλυσίδα ένα ομοιόμορφο σήμα.Αυτό οκ τώρα γιατί να μην μπει στο τέλος δεν ξέρω.Αν βάλουμε και στην αρχή και στο τέλος; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 αν τον βαλεις στο τελος θα σου "φαει" ΟΛΑ τα αλλα εφε... ο σκοπος του πεταλιου-κομπρεσσορα ειναι να δυναμωσει το σημα της κιθαρας σου ,να του δωσει sustain & punch ωστε να "περασει" μεσα απο τα αλλα εφε πιο "ζωντανο".&& www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 Εγώ έχω πρώτο ένα άθλιο WAH που μου καταστρέφει το σήμα και μετά καπάκι τον κομπρέσορα για να συμμαζέψω την κατάσταση... φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 αν τον βαλεις στο τελος θα σου "φαει" ΟΛΑ τα αλλα εφε... ο σκοπος του πεταλιου-κομπρεσσορα ειναι να δυναμωσει το σημα της κιθαρας σου ' date='να του δωσει sustain & punch ωστε να "περασει" μεσα απο τα αλλα εφε πιο "ζωντανο".&&[/quote'] Ο compressor δεν υποτίθεται ότι εξομαλύνη τις δυναμικές;¶ρα με ποιά λογική δυναμώνει το σήμα αφού "κόβει" decibel;Μήπως επειδή γίνεται πιο "σφηχτό" και ομαλό; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση