sentenced Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Καλημερα,ηχογραφησα ενα μικρο blues(?) jam.Oποιος εχει ορεξη ας ριξει μια αυτια και ας πει μια γνωμη.Περισσοτερο με απασχολει το μουσικο κομματι και οχι τοσο το τεχνικο -της ηχογραφησης- καθως δεν το κατεχω αυτο :P ;D sd2.mp3 http://www.myspace.com/mindthegap_gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Πολύ όμορφο. πολύ ταξιδιάρικο!!!Ότι πρέπει για τώρα...Μπράβο από μένα, και μια χαρά μου ακούστηκες! :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Πρώτα όμως έπρεπε να ολοκληρώσεις την ιδέα σου και μετά να την ποστάρεις. Για αρχή γλυκό, αλλά εκείνο το 0:30 ??? Και, όχι δεν είναι blues αλλά ούτε και jam. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Και, όχι δεν είναι blues αλλά ούτε και jam. Συμφωνω απολυτως... Ουτε αυτοσχεδιαστικο ακουγεται ουτε εχει Blues διαθεση και χρωμα.. Σαν εισαγωγη απο μπαλαντα μοιαζει πιο πολυ.. Φιλικα παντα.. www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirosmast Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 δεν ειναι blues ειναι μπαλαντα. Στους δρομους που παιζεις αν θες να το κανεις blues ακου peter green και since i ve been loving you led zep. Τα riffs σου παντως ειναι καλα!! ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentenced Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2009 Καταρχας ευχαριστω που μπηκατε στο κοπο να ακουσετε αυτη τη μικρη ιδεα.Το αν ειναι blues η μπαλαντα δεν το γνωριζα γι'αυτο αλλωστε κ το ερωτηματικο (δεν πολυασχολουμαι με τα συγκεκριμενα ειδη αλλωστε),ευχαριστω παντως που το ξεκαθαρισατε. Το πρωτο μισο σας διαβεβαιω οτι ηταν αυτοσχεδιαστικο,απλα υπηρχε καπου στο συρταρι και η ιδεα του δευτερου μισου και μου φανηκε καλη ιδεα να τα συνδεσω καπως.. audiokostas δεν εχω σκοπω να το ολοκληρωσω σαν κομματι,καθως οπως προειπα δεν εχω τις τεχνικες γνωσεις για κατι καλυτερο ηχητικα,απλως μου φανηκε μια συμπαθητικη ιδεα.Ευχαριστω και παλι ;D http://www.myspace.com/mindthegap_gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsakos Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2009 Πολυ ωραιο το clip φιλε μου.Σε τι κλιμακα παιζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση