marathon Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 καλα το θεο τους δεν εχουν οι ατιμοι! :o Δεν έχουν το Θεό τους γιατί είναι ανιμιστές Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Μας πρόλαβαν οι κινέζοι Ναι αλλά είδες πάχος το μέταλλο? Παίζει να τσαλακώνει κιόλας. 'Αντε φιτάξτε καμία. Greeks Makes It Better που λένε και τα ξενόφερτα κοριτσάκια! Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 'Αντε φιτάξτε καμία. Greeks Makes It Better που λένε και τα ξενόφερτα κοριτσάκια! Άμα φιτιάξουμε όμως θα κάνει 5000 και πάλι θα γκρινιάζεις... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Άμα φιτιάξουμε όμως θα κάνει 5000 και πάλι θα γκρινιάζεις... Κοίτα, μέχρι 2500 έχω δώσει (ναι ναι superfunk ξέρω για τις τιμές και ίσως έχεις δίκιο,το διάβασα παραπάνω ;D), για 5000 είναι όντως λίγο χλωμό. Δεν ξέρω όμως, αν έγραφε πάνω William Sats ίσως, ίσως...χμ... Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Κοίτα, μέχρι 2500 έχω δώσει... Με 2500 ποιόν να πρωτοπληρώσεις...τον Superfunk ή εμένα...γι αυτό δεν έχουμε βιομηχανία στην Ελλάδα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Με 2500 ποιόν να πρωτοπληρώσεις...τον Superfunk ή εμένα...γι αυτό δεν έχουμε βιομηχανία στην Ελλάδα Αυτό είναι "Βαριά Βιομηχανία". :) :) Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Υ.Γ1 Έχω τεχνική για να σκαλίσουμε μέταλο γρήγορα και φτηνά...εσύ βρές πως θα το οξειδώσουμε Εγώ μπορώ να βρώ Tig για τις κολλήσεις. ;D Οξείδωση; ??? Με χημικά για κατασκευή "πλακετών" μπορείς να κάνεις δουλειά και με τα ανάλογο stencils φτιάχνεις και οποιοδήποτε σχεδιάκι σε 10'. Δυστυχώς, κατασκευές απο ανοξείδωτο, τιτάνιο κλπ, ποτέ δεν θα καταφέρουν να γίνουν vintage. ;D Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Και μην ξεχάσω βέβαια, καταπληκτικό concept οι Trussart. 8) Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Βασικα λεω να βρω κανα ατσαλινο σωμα να μονταρω μια μονος μου,εχω βρει ηδη αλουμινενια (κανα 400αρι δολλαρια πανε) αλλα ατσαλινα οχι,αν βρω θα σε ενημερωσω. Την περασμένη εβδομάδα έψαχνα ακριβώς αυτό αλλά δεν έβρισκα ούτε εγώ. Μάραθον, αυτές οι δουλειές δεν γίνονται με σκάλισμα (εννοώ με κάθετα κέντρα κατεργασίας) αλλά με πρέσσες, καλούπια και συγκολλήσεις. LesPaul με βιδωτό μανίκι δεν παίρνω.... αλλά μια μεταλλική strat με γραφιτένιο μανίκι θα την έφτιαχνα διότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να λείπει από κανένα σπίτι τη σήμερον ημέρα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 LesPaul με βιδωτό μανίκι δεν παίρνω... Ε, περίμενε να βγει με μεταλλικό μπράτσο ηλεκτροσυγκολημένο πάνω στο σώμα. ;D Άσε που όπως τις "κόβω" πρέπει να έχουν τρελό sustain. 8) Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση