Προς το περιεχόμενο

Ένα PDF δώρο!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας!

Στην ενότητα "Χρήσιμα--->Downloads", έχω ανεβάσει έαν pdf δωράκι για τους συμφορουμίτες μου, έχει ως θέμα το πως να βάψετε μία κιθάρα ή μπασσο.

Το pdf είναι στα αγγλικά, έχει πολλές φωτογραφίες και λεπτομέριες που βοηθάνε πολύ.

Ελπίζω να σας αρέσει.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

WilliamSats, αντιλαμβάνομαι την καλή σου πρόθεση αλλά το εν λόγω pdf είναι copyrighted υλικό και πρέπει να κατέβει.  ;)

Copyright ©2006 - Stay Tooned, Inc. All rights reserved worldwide.

This electronic book (e-book), or portions of it, may not be duplicated, resold, or

redistributed in any way, without the expressed written consent of Stay Tooned, Inc.

• Administrator

Εκτιμώ την καλή σου πρόθεση αλλά το copyrighted material απαγορεύεται δια ροπάλου, όπως αναφέρουν οι κανονισμοί.

Ως εκ τούτου ΑΚΥΡΟΝ.

Live and let Live.

ωχ συγγνώμη, δεν το ήξερα. Εγώ το βρήκα μέσα απο κάτι link 4-5 δεν θυμάμαι, με πήγαινε απο link σε link. Δεν ήξερα οτι είναι copyright. ΟΚ βγάλτω και πάλι συγγνώμη.

Και μια συμβουλή γιατί το ξέρω το βιβλίο. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην κάνεις αυτό που δείχνει στις μάσκες. Ποτέ μην κόψεις μάσκα πάνω στη κιθάρα γιατί η γραμμή του κοπιδιού φαίνεται. Ίσως όταν ο συγγραφεύς το έγραφε, δεν είχαν ανακαλυφθεί οι plotters!

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Και μια συμβουλή γιατί το ξέρω το βιβλίο. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην κάνεις αυτό που δείχνει στις μάσκες. Pοτέ μην κόψεις μάσκα πάνω στη κιθάρα γιατί η γραμμή του κοπιδιού φαίνεται. Ίσως όταν ο συγγραφεύς το έγραφε, δεν είχαν ανακαλυφθεί οι plotters!

Χα χα ναι, το είδα και εγώ αυτό.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου