Gommer Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Για όσους έχουν μείνει πίσω και δεν μπανιαρίζονται σε παραδεισένιες παραλίες μία ερώτηση. Είχα κάνει μια ζωντανή ηχογράφηση πριν κάτι μήνες και έχοντας αναλαμπές ξανα προσπαθώ να κάνω την μίξη. Το θέμα είναι ότι η φωνή έχει γραφτεί κάπως βρωμικη και λασπωμένη (ακούγεται καθαρά, απλά η χροιά είναι χάλια) και θέλοντας να πειραματιστώ ρωτάω αν υπάρχουν γενικά τρόποι να την κάνω πιο καθαρή.Επαιξα με Εq και layers αλλά δεν κατάφερα κάτι ακόμα.Ξέρω ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανόνας, καποιες συμβούλες πάντως θα ήταν χρήσιμες. Είμαι δουλειά, και δεν μπορώ να ανεβάσω το track απο εδώ.Μέχρι τότε μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Όπως το θέτεις, (δηλαδή ότι ο ήχος δεν προέρχεται από clipping) τότε η λύση νομίζω ότι είναι το eq και ιδιαίτερα ένα graphic αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, ακολουθούμενο από parametric για shaping. Aν δεν βγάλεις άκρη ανέβασε δείγμα για να βοηθήσουμε. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση