frank d Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 το οποιο κομματι υπαρχει κ σε unplugged εκδοση, πολυ καλη! οποιον τον ενδιαφερει να το ακουσει μπορουμε να του το στειλουμε πλεον το εχουμε ανεβασει κ εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Θα συμφωνήσω για τον Neil Young... (και μην ανησυχείς τα περισσότερα στυλ που φέρνει συνήθως το παίξιμο μας είναι αυτά που ΔΕΝ μελετάμε...) Ωραίο κομματάκι... Εγώ θα πω πως μου θυμίζει τους Oasis στο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ βρώμικο... (ειδικά η φωνή...) Που αυτό είναι καλό πράγμα βέβαια... Συνεχίστε έτσι... Επίσης από περιέργεια έχετε 2η κιθάρα με ένα Phaser στο ρυθμικό μέρος??? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frank d Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Θα συμφωνήσω για τον Neil Young... (και μην ανησυχείς τα περισσότερα στυλ που φέρνει συνήθως το παίξιμο μας είναι αυτά που ΔΕΝ μελετάμε...) Ωραίο κομματάκι... Εγώ θα πω πως μου θυμίζει τους Oasis στο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ βρώμικο... (ειδικά η φωνή...) Που αυτό είναι καλό πράγμα βέβαια... Συνεχίστε έτσι... Επίσης από περιέργεια έχετε 2η κιθάρα με ένα Phaser στο ρυθμικό μέρος??? δεν ανησυχω για τον neil young, χαιρομαστε που σου αρεσε το κομματι, κ μας ενδιαφερει η γνωμη σου κ για τα αλλα δυο, στα couple αν εννοεις εχω ενα wah, δεν ξερω αν σε βοηθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
3D Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 Αρκετά...πειστικό ! Μια παρατήρηση μόνο , στα σημεία με τις διφωνίες νομίζω θέλει λίγο περισσότερη δουλειά . He,that he knows the much and his mind downloads.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frank d Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 Αρκετά...πειστικό ! Μια παρατήρηση μόνο , στα σημεία με τις διφωνίες νομίζω θέλει λίγο περισσότερη δουλειά . η παρατηρηση θα ληφθει υπ'οψιν, με το, αρκετα πειστικο θα ηθελα μονο να μου πεις τι εννοεις ??? αν θες ακουσε κ τα αλλα κομματια για να μας πεις την γνωμη σου κ εκει ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
3D Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 Εννοώ οτι η φωνή (προφορά και απόδοση) στέκει μια χαρα , τα όργανα (μου) ακόυγονται όπως θα έπρεπε (για ντέμο δουλειά,οπως έγραψα και το αλλο σχόλιο μου) , οποτε η απόδοση του συνόλου είναι αρκετά πειστική για το ύφος του κομματιού ... He,that he knows the much and his mind downloads.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frank d Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 Εννοώ οτι η φωνή (προφορά και απόδοση) στέκει μια χαρα , τα όργανα (μου) ακόυγονται όπως θα έπρεπε (για ντέμο δουλειά,οπως έγραψα και το αλλο σχόλιο μου) , οποτε η απόδοση του συνόλου είναι αρκετά πειστική για το ύφος του κομματιού ... οκ, τωρα καταλαβα :), Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frank d Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 live στις 09/01/10 στο rodeo live της αθηνας μαζι με τους Τέλος Πάντων, PlayGrounded, Carbonated Lemonade και Picos Apicos & The Pina Coladas στις 21 00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 http://www.noiz.gr/index.php?board=15.0 Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 Εδώ ξεκινάτε με ένα πολύ ωραίο riff στην κιθάρα που έχει προσωπικότητα!! Μου γέννησε μεγάλες προσδοκίες!! Και συνέχισε έξυπνα ενορχηστρωτικά! Αυτό που πραγματικά με χάλασε ήταν το ρεφρέν. Ένιωσα ότι προδώσατε το τραγούδι... Πολύ τετριμμένη μελωδία Βρεττανικής Pop... Άν είχατε παιδέψει το ρεφρέν θα ήταν τραγουδάρα! Γενικά είσαστε πολύ καλή μπάντα που πρέπει να έχετε απαιτήσεις από εδώ και πέρα! Για αυτό και ήμουν λίγο αυστηρός! Καλές γιορτές και συνεχίστε την καλή δουλειά... :P ;D ;D Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση