Προς το περιεχόμενο

you

frank d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Από τα λίγα κομμάτια που με κερδίζουν με τη μία! :) Ωραίοι στίχοι, ωραία χροιά, προφορά, κιθάρα,ήχος!Η φωνή ..μέταλλο! ;) Πολύ μου αρέσετε!!!Μπράβο παιδιά!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αμα σου πω οτι τον young δεν τον εχω μελετησει καθολου! εισαι ο πρωτος που το λεει.

κ απο προφορα νομιζω οτι ειμαστε αρκετα καλα, anyway να σαι καλα κ ευχαριστουμε πολυ!

Καταλαβαίνω τι εννοεί ο Nestoras για τον Young (στην αρχή και τέλος)  ;)

Ενδιαφέρουσα δουλειά. Μπράβο !

Το ρεφραιν (λίγο Αμερικανοκοινοτυπιά) το αδικεί, κατ εμέ, το κομμάτι.

Και η rhythm session καλή δουλειά. Μερικές μπασογραμμές δεν είναι καθόλου άσχημες.

Η φωνή  τα παέι καλά (ειδικά όταν "ζορίζεται"). Απλώς μερικά γυρισματάκια της  θέλουν προσοχή. Δουλέψτε τις δεύτερες. Θα "κρύψουν" αρκετά και θα δείξει το κομμάτι.

Αυτά.

Καλή δουλειά παιδιά.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

αμα σου πω οτι τον young δεν τον εχω μελετησει καθολου! εισαι ο πρωτος που το λεει.

κ απο προφορα νομιζω οτι ειμαστε αρκετα καλα, anyway να σαι καλα κ ευχαριστουμε πολυ!

Πάλαι ποτέ όταν και 'γω μελετούσα αυτούς που μελετούσα δεν τους είχα αν και προσπαθούσα. Σ' αντίθεση μ' άλλους που άθελα ή τυχαία προσέγγιζα τον ήχο-παίξιμό τους. Τώρα........

InfluenSir!

οντως! καπως ετσι πρεπει να ειναι, που θα παει θα μαθω κ εγω, να'στε καλα για τα

σχολια σας, περιμενω βεβαια κ για το τριτο κομματι.

• 4 μήνες αργότερα...

Nτένις ο Στέφανος είμαι  ;) ... Μου άρεσαν πολύ τα κομμάτια συνεχίστε την καλή δουλειά. Και άμα παίξετε κάπου στείλε κανένα p.m.

να σαι καλα, βεβαιως κ θα σου στειλω, καλα να περνας!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου