Oldtimer Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Είσουν ο μουσικότερος και άξια χωρίς φλυαρία πήρες την θέση που άξιζες. Μπάβο !!!! Too Old to Rock n Roll Too Young to Die Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Συγχαρητήρια, φίλε πραγματικά πολύ ουσιαστικό παίξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Αψογος!!! Παντα τετοια και καλυτερα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassmike7021 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Πολύ τους πάω τους κιθαρίστες που είναι κιθαρίστες και όχι φαφλατάδες!! Συγχαρητήρια φίλε μου, μου αρέσει πάρα πολύ η μουσικότητά σου και η αισθητική σου!! Όλα τα μέρη του σόλο σου μου άρεσαν το ίδιο, πράγμα που σπάνια συναντώ σε κιθαρίστα που παίζει σόλο. Δίκαια 1ος!! Και οι άλλοι 2 πολύ καλοί επίσης όπως και ο τραγουδιστής στο τέλος! Bass till I die! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosgi Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Μπράβο!!! εγώ θα έβγαζα τον τρίτο δεύτερο και τον δεύτερο τρίτο...τον πρώτο πάντως θα τον άφηνα πρώτο...Μπράβο και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Πολύ ωραίος, πάντα ότι καλύτερο...! Πως τον ξετρύπωσες τον διαγωνισμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlayermanGR Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Ευχαριστω πολυ πολυ για τα πολυ τιμητικα σας λογια και την ανταπόκρισή σας, το εκτιμω απεριοριστα! Evilnye, ξερεις πως ειναι το youtube αυτες τις μερες, αρχιζεις το ψαξιμο και στο τελος καταληγεις οπου να'ναι, οποτε δεν ηταν πολυ δυσκολο να το βρω! :D http://www.youtube.com/slayermangr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2009 1ος και 3ος πολύ ωραίοι όντως! Ο 2ος μετριότατος κατά τη γνώμη μου παντελώς ανέμπνευστο solo. Μπράβο μπράβο, keep up ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2009 Μπράβο σου φίλε μου και συγχαρητήρια για το παίξιμο. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2009 1ος και 3ος πολύ ωραίοι όντως! Ο 2ος μετριότατος κατά τη γνώμη μου παντελώς ανέμπνευστο solo. Μπράβο μπράβο, keep up ;) Μετριότατη είναι η μάπα σου ;D ;D ;D Απλά το παλικάρι ξεπήδησε απο τα 80s ;D Συγχαρητήρια φίλε και εις ανώτερα!!! 8) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση