gearkat Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Συγχαρητήρια φίλε μου. Ανεξαρτήτως ήχου, νομίζω ότι δίκαια πήρες την πρώτη θέση. Πάντα τέτοια, να χαιρόμαστε κι εμείς, που δεν είχαμε τέτοιες ευκαιρίες στην εποχή μας. We will walk on the land.... Peter Gabriel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Απίστευτος, όπως και οι υπόλοιποι κιθαρίστες, αλλά νομίζω έχεις όντως το κάτι παραπάνω, αφού το μεταμόρφωσες σε κομμάτι. Keep up. Στο τέλος το Beyond the realms of death, όλα τα €, ούτε που μου πήγε το μυαλό μου ότι έχει κάποια σχέση με το backing track! Κουφοι ειναι οι κριτες? ::) www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlayermanGR Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Ευχαριστω πολυ και παλι ολους σας για τα πολυ καλα σας λογια! ;D Σχετικα με την "κουφαμαρα" των κριτων, το οτι διαμορφωθηκε ετσι το top3 μεσα απο 185 συμμετοχες θεωρω οτι ειναι μια καλη τροπη, αφου μονο κ μονο το γεγονος οτι μπαινεις στο top3 σε κανει "νικητη"! Ο καθενας μπορει να κανει μια ανακατανομη στο κεφαλι του και να βγαλει το "δικο του" νικητη, αφου ο καθενας στο top3 ειχε κατι διαφορετικο να προσφερει! Η ταπεινη μου αποψη....... :) P.S. Και οντως ο τραγουδιστης στο τελος κλεβει την παρασταση ;D http://www.youtube.com/slayermangr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Παντως το "κουφοι ειναι" διευκρινηστικα δεν πηγαινε για την δικη σου συμμετοχη Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Συγχαρητήρια man! Παραγματικά έδωσαν οι κριτές "τα του καίσαρος τω καίσαρι"! Παρά τον απόλυτο έλεγχο της κιθάρας σου, δεν ξέφυγες σε υπερφίαλα σόλο αλλά έδωσες σημασία στη μελωδία και δημιούργησες μουσική πάνω στο backing track. Μπράβο ήσουν ο "μουσικότερος". Χαίρομαι για πάρτη σου. ΥΓ - Χρειάζεσαι όμως λίγο "τσίρκο" παραπάνω για τα μάτια του κόσμου. ;) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlayermanGR Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Παντως το "κουφοι ειναι" διευκρινηστικα δεν πηγαινε για την δικη σου συμμετοχη Ειμαι σιγουρος playloud, δεν ειμαι καχυποπτος γενικα, απλα εξεφρασα την αποψη μου! :) Yameth, σε ευχαριστω πολυ για το ομορφο σχολιο!! Οσο για το θεμα του "τσιρκου", πού θα παει, θα ερθει κ αυτο σιγα σιγα! http://www.youtube.com/slayermangr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Συγχαρητηρια φιλαρακι... Α ρε Ελλαδαρα!!! Αψογος πραγματικα.. Ενα πραγμα δε μου αρεσε και θα το πω γιατι αλλιως θα σκασω... Δε μπορω να βλεπω ηλεκτρικη στηριγμενη στο αριστερο ποδι ρε παιδια πεταω καντηλες.. www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Συγχαρητηρια φιλαρακι... Α ρε Ελλαδαρα!!! Αψογος πραγματικα.. Ενα πραγμα δε μου αρεσε και θα το πω γιατι αλλιως θα σκασω... Δε μπορω να βλεπω ηλεκτρικη στηριγμενη στο αριστερο ποδι ρε παιδια πεταω καντηλες.. Εγώ πάλι δεν μπορώ να παίξω καθιστός με την κιθάρα στο δεξί πόδι. Με τίποτα. Κατά τ'άλλα, συγχαρητήρια φίλε, κι εις ανώτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 φανταστικός! συγχαρητήρια! I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Εύγε σου... :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση