dr.peters Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Πες τώρα ποια είναι η ντοματούλα79. Αυτό μόνο τέλος. τωρα ολοι ξερουμε τι κανει ο κωστας οταν δεν ερχεται στις μπυροποσιες και οταν δεν γραφει στο νοιζ! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bsiap Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δεν παιζεστε!!! Μεχρι το cosmo εφτασε η χαρη σας χρυσα μου??? https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Αυτο ειναι thread για metrosexual.... :-* :-* :-* Aφωχωρο!! ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g_georgop Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Τώρα πέρα απο την πλάκα rondat, ρώτησα την αδερφή μου που είναι αισθητικός γι'αυτή την περίπτωση και μου είπε να δοκιμάσεις άλλη μια μέθοδο πέρα από το ακρυλικό, το gel. Μπορείς να βρείς μια κοπέλα που ασχολείται με νύχια και να της ζητήσεις.Το maximum που θα μπορούσε να σου πάρει θα έιναι κανα 10άρικο. Τέεεεεελειαα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 ευχαριστω χρυσα μου για τις συμβουλες σας. τα λεμε μυκονο.Bb ...(σι υφεση.) www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 ..τετοια μου κανετε και πως να αφοχορισο... ??? Εδω που τα λεμε μπρος στα καλη τι ειναι ο ηχος?? Αποδειξη οι χιλιαδες χυμωδης ξανθιες τραγουδιαρες,που ενω δεν τραγουδανε, κανουν καριερα ως αοιδοι.... 8) Ας φτιαξουμε ολοι τα νυχια μας λοιπον,και ας μην παιζουμε καν κιθαρα... Ποτε δεν ξερεις... ;D Rondat,τα λεμε Μυκονο!!! Μην ξεχναμε οτι στη Μυκονο μπορει να παει ο καθε αντρας χωρις λεφτα,(και χωρις κιθαρα) και να περασει σαν Βασιλισσα!! :-* ;D ;D ;D :-* ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση