geokok Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2005 Γεια δεν ήξερα που να ρωτήσω.... έχω ακούσει από ινδική μουσική το συγκεκριμένο όργανο και έλεγα να φάω το κεφάλι μου αγοράζοντας ένα για να μάθω να παίζω. Μήπως κάποιος ξέρει που μπορώ να βρω ή και αν υπάρχει κάποιος δάσκαλος;; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2005 Σαν οργανο, μπορω να σου πω πως ειναι αρκετα δυσκολο ( δηλαδη περα απο το γνωστο "πω πω..κανει βιολι; Μα τι δυσκολο οργανο!!" ) και παρα πολυ ακριβο σαν κατασκευη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geokok Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2005 το λες από εμπειρία έχει δοκιμάσει; Βασικά από ότι άκουσα ένα μέτριο δεν κοστίζει πάνω από 300¤ και στο ebay έχω βρει πάρα πολύ φθηνά.... Ελλάδα κανένας δάσκαλος ρε παιδιά.... ¶κουσα τώρα και κανονάκι και τα σπάει σαν όργανο είναι ΤΡΟΜΕΡΟ και θα ήθελα να ασχοληθώ αλλά που να βρεις καθηγητές στην Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα για τέτοια ανατολίτικα όργανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση