funky_bassman Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Η τροφοδοσία είναι σε σειρά αλλά έτσι ήταν και πριν.... Εικάζω πως ο p μαγνήτης πρέπει να θέλει αλλαγή στο ποτενσιόμετρο διότι παρ'όλο που έφτανε ρεύμα σε αυτόν δεν έβγαζε σήμα... Θα το κοιτάξω το θέμα μόλις βρω λεφτά διότι τώρα είμαι ρέστος αλλά ο ήχος με καλύπτει η αλήθεια είναι... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Τι μαγνητες εχεις! Οι EMG για παραδειγμα θελουν 9βολτ. Σε σειρα θα παρουν 4,5βολτ οποτε δεν μου φαινεται και τοσο σωστο.... Σε σειρα δεν εννοω τους Ρ μαγνητες μεταξυ τους... αλλα τους Ρ με τον Jazz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Τι μαγνητες εχεις! Οι EMG για παραδειγμα θελουν 9βολτ. Σε σειρα θα παρουν 4,5βολτ οποτε δεν μου φαινεται και τοσο σωστο.... Σε σειρα δεν εννοω τους Ρ μαγνητες μεταξυ τους... αλλα τους Ρ με τον Jazz. Τους εργοστασιακούς της Ibanez έχω... Δεν ήταν οι P στη σειρά. Οι P με τον J ήταν στη σειρά! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Αν ηταν ετσι και πριν.... μαλλον σωστο θα ειναι. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση