Evilnye Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Άσε που τα πάντα θα υπολειτουργούν ή θα είναι υπερφορτωμένα τον Αύγουστο. Κλασσική κατάσταση κακού προγραμματισμού. Σχόλιο, έγραψε ο eye κάτι κ άρπαξε το θέμα. Και να διευκρινιστώ δεν το λέω αρνητικά αντιθέτως πολύ θετικά, διότι προκαλεί ενδιαφέρον διάλογο και κάτι να σκεφτεί κανείς. +1 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Ετσι, όχι απλώς συμφωνούμε αλλά θα έλεγα ότι προσωπικά θεωρώ τον Αύγουστο ως τον χειρότερο μήνα για διακοπές. To ξερα οτι θα συμφωνουσαμε ;) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 παιδια η δικη μου αποψη για τις διακοπες εχει αλλαξει τα τελευταια χρονια. προτιμω να ''θυσιαζω'' τις καλοκαιρινες διακοπες με οτι αυτο συνεπαγεται(ζεστη στην αθηνα, οχι μπανια, οχι χαλαρωτικες ελληνικες καλοκαιρινες εικονες, οχι τουριστριες και εγω δεν ξερω τι αλλο)και αντι για αυτο πηγαινω δυο φορες τον χρονο εξωτερικο, για πεντε με εξι μερες την φορα. αυτη την χρονια εχω κλεισει για βερολινο τον νοεμβρη και για μπριζ τον μαρτη. ακριβως επειδη τα κλεινω απο νωρις ειναι δραματικα φτηνα,( το πηγαινε ελα στο βερολινο κοστισε 93 ευρω, ενω περσυ στην πραγα ειχε κοστισει114!)τα δωματια των 65-85 ευρω ειναι τρομακτικα καλυτερα απο τα αντιστοιχα που θα μπορουσες να βρεις στην ελλαδα, το σερβις σε οσα κρατη εχω παει ειναι καλυτερο απο σχεδον οποιοδηποτε μαγαζι της ελλαδας και τελος βλεπεις και ενα διαφορετικο κρατος, που για μενα απο μονο του ειναι ενα συν! ασε που στις πιο πολλες περιπτωσεις ειναι πιο ευκολο να ζητησεις αδεια μεσα στον νοεμβρη και οχι στο 2μηνο ιουλιου αυγουστου. πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Αύγουστος. Ο μήνας που θρέφει τους άλλους 11.... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (εμπορεύομαι και κατασκευάζω ασημένια κυρίως κοσμήματα) είμαι αναγκασμένος να ταξιδεύω μες το καταχείμωνο στη μακρινή Ταυλάνδη-Μπαλί και στερούμαι τις Αυγουστιάτικες διακοπές επειδή δουλεύω. http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
christabel_ Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (εμπορεύομαι και κατασκευάζω ασημένια κυρίως κοσμήματα) είμαι αναγκασμένος να ταξιδεύω μες το καταχείμωνο στη μακρινή Ταυλάνδη-Μπαλί και στερούμαι τις Αυγουστιάτικες διακοπές επειδή δουλεύω. Δηλαδή τώρα, παραπονιέσαι; Πόσο χάλια είναι η Ταυλάνδη το χειμώνα;; Πάντως η Αθήνα τον Αύγουστο είναι όνειρο. Έχω την ησυχία μου, βρίσκω πάντα parking, φυσάει αεράκι και δεν χρειάζομαι το air-condition (αντίθετα με τον Ιούλιο...), έχουν φύγει όλοι και είναι άδειοι οι δρόμοι... Οι καλύτερες διακοπές! :D..::Christabel Etheriel::..:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 η Αθήνα τον Αύγουστο είναι όνειρο. + 1000 θυμίζει το όνειρο που βλέπουμε ανήμερα το Πάσχα... ακόμα και στα λεωφορεία βρίσκεις θέση να καθίσεις. φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Διακοπές κάνω συνειδητά έτσι : Με ρωτάνε πότε θα πάρεις άδεια ; Γίνομαι εθελοντής κορόιδο στη δουλειά και παίρνω μια βδομάδα τον Ιούνιο να φύγουν τα χοντράδια που λέγαν οι παλιοί. Φρέσκος γυρνάω πίσω και οι άλλοι μετράνε μέρες. Δε με νοιάζει. Συνήθως με χώνουν να μείνω Αύγουστο σε μια Αθήνα άδεια, με συναυλίες κάθε μέρα,με εικαστικές παρεμβάσεις ενίοτε, με εξυπηρέτηση στα μεζεδοπωλεία άμεση, με μερακλίδικους καφέδες στα καφενεία (πόσο να σε κλέψει ο καφεπώλης δυο μείνατε στη γειτονιά), με πεντάλεπτες μετακινήσεις σε φίλους μετά από ένα τηλέφωνο, με συνεργάτες στη δουλειά που δε θα σου πετάξουν το μπαλάκι, με διευθυντές που σε φωνάζουν στο γραφείο όχι γιατί δεν δουλεύεις( γιατί εσύ ΜΟΝΟ δουλεύεις, αντικειμενικά) αλλά να σου πουν πως πέρασαν με την Πάζυ (απ'το Ασπασία) στη Μάικονος. Και επιστρέφουν οι συνάδελφοι μαύροι και ωραίοι και σε λυπούνται για τα παραπάνω. Και έρχεται το Φθινόπωρο. Πας στην διεθνή έκθεση της αρεσκείας σου στο εξωτερικό, πας στα όρη τα άγρια βουνά, πας στα νησιά τα δικά μας τα ελληνικά. Πας στον μετανάστη τον κολλητό στο Kitchbouchengfusken, πας στο χωριό για τα αμπέλια, τις ελιές, τα τσίπουρα. Και σε άλλα πολλά. Και αν το μετρήσεις αλλιώτικα μένουν μετά καμιά πενηνταριά μερες για τα Χριστούγεννα. Και θα μετράνε οκτώ μήνες οι συνάδελφοι για την άδεα και εσύ πέντε ή έξι, κλπ κλπ κλπ. Ρε σεις δεν είναι άσχημα Αυγουστιάτικα εν άστυ. Πάω για κρύα μπύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Ρε σεις δεν είναι άσχημα Αυγουστιάτικα εν άστυ. Πάω για κρύα μπύρα. Μόνος σου? Μπυροποσίαααααααα εμείς που μέιναμε για την άλλη εβδομάδα. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Eye για πες μου ακριβώς τι εννοείς γιατί δεν κατάλαβα. Επειδή δεν είμαι πλούσιος, τι εννοείς "Μόνο οι αρκετά πλούσιοι άνθρωποι μπορούν να επιδιώκουν να εργάζονται για προκαθορισμένο σύνολο ωρών ανά ημέρα... οι υπόλοιποι καλά θα κάνουμε να ξεχάσουμε ότι υπάρχουν ρολόγια, ειδικά αν θέλουμε να ξεφύγουμε από την εθνική μιζέρια μας". Ποιός θα αποφασίζει; Ο φόρτος μου που δεν τελειώνει; ο εργοδότης μου που θέλει μεγαλύτερη παραγωγή από λιγώτερα χέρια με μικρότερο μισθό; η ΓΣΕΕ; ο συνεργάτης μου; ο εγωισμός μου; Εννοώ ότι όποιος θέλει να εργαστεί περισσότερες από 8 ώρες την ημέρα, ή περισσότερες από 5 ημέρες την εβδομάδα, πρέπει να έχει το δικαίωμα να το κάνει - αμοιβόμενος εξτρα, ασφαλώς. Στην Ελλάδα, υπάρχουν ισχυρές συνδικαλιστικές αντιλήψεις (και νόμοι) που το απαγορεύουν. Αυτό, ακολούθως, οδηγεί στην εθνική μιζέρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση