ex-Barubary Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Γεια σας θελω να ξεκινω μπασσο το μπατζετ μ ειναι 150Ε εχω ενισχιτη αλλα κιθαρας Τι προτινετε Τσεχικο ή Harley Benton; Εχετε καλιτερη λυση στα χρηματα αυτα; Τι γνομη εχετε για τα Guvnor μπασσα; Θελω οποσδηποτε ενισχιτη μπασσου; Παιζω ροκ και μεταλ... θελω να μ προτινει καπιος ενα οργανο με καλη ποιοτητα κατασκευης ωστε να μου κρατισει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 α) Καλύτερα μάζεψε κι άλλα χρήματα. β) Καλύτερα προσανατολίσου σε κάτι μεταχειρισμένο. Σ'αυτό το χαμηλό budget σίγουρα παίρνεις κάτι καλύτερο μεταχειρισμένο παρά καινούριο. γ) Ο ενισχυτής είναι που κάνει όλη τη διαφορά στο μπάσσο ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 +10 Με την αντίστροφη σειρά προτεραιότητας.......... ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 http://cgi.ebay.co.uk/TOP-NEW-5-STRING-BASS-FROM-INFINITY-4-COLOURS-NEW_W0QQitemZ370237891658QQcmdZViewItemQQptZUK_Musical_Instruments_Guitars_CV?hash=item5633e5e44a&_trksid=p3911.c0.m14 Γεια σας θελω να ξεκινω μπασσο το μπατζετ μ ειναι 150Ε Παιζω ροκ και μεταλ... θελω να μ προτινει καπιος ενα οργανο με καλη ποιοτητα κατασκευης ωστε να μου κρατισει Να το πάρουμε σαν αστείο μάλλον....με 150 ευρώ ότι πληρώνεις, πέρνεις. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Ας τα πάρουμε από την αρχή... Τα τσέχικα κατά πάσα πιθανότητα είναι και αυτά κινέζικα καθότι τα ξύλα μάλλον έχουν σκιστά μάτια... Γνώμη μου είναι να μην βιάζεσαι... Μην πάρεις κάτι στην φτήνια γιατί αν όπως λες θες να το κρατήσεις λίγο χλωμό για αυτή την τιμή... Κοίτα μήπως βρεις κάνα squier vintage modified μεταχειρισμένο ή γενικά κάποιο μεταχειρισμένο όργανο γιατί για καινούριο δεν το κόβω... Πάντως αν επιμένεις ανάμεσα σε harley benton και bach τότε θα ψηφίσω μάλλον το bach γιατί 2 benton που έχω παίξει ήταν καυσόξυλα ενώ για τα bach έχω ακούσει ικανοποιητικά λόγια... Ενισχυτή θα χρειαστείς γενικά αλλά μέχρι να μαζέψεις λεφτά μην νοιάζεσαι θα την βολέψεις με τον ενισχυτή κιθάρας... απλώς να ξέρεις πως θα το κάψεις το ηχείο κάποια στιγμή!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 +10 Με την αντίστροφη σειρά προτεραιότητας.......... ;) Ε ναι, κιθαρίστας είμαι τα κάνω όλα ανάποδα ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Τι γνομη εχετε για τα Guvnor μπασσα; Mάλλον ότι γνώμη έχουμε και για τα Τσεχικα, Harley Benton, Ιnfinity...και όλα τα κινέζικα. Καλή για 150 ευρώ. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=12170 Δεν ξερω ποσο εκανε καινουριο αλλα μια χαρα φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 .............αλλα μια χαρα φαινεται. Σωστός........ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά αμαν με αυτη την παρανόηση που σπέρνεται σαν γρίππη! ΚΙΝΕΖΙΚΑ φτηνά όργανα είναι. Δεν υπάρχουν τσέχικα και ευρωπαϊκά φτηνά όργανα. Καποιοι έμποροι αγοραζουν κοντέινερ και τα ονομάζουν Bach, Benton, Pieston, κλπ χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι καλά όργανα. Αλλά εξ ίσου καλά είναι τα ίδια κινεζικα που κυκλοφορούν και στην Ελλάδα επίσης. Εγώ προτείνω να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο μπασάκι σαν αυτά που κυκλοφορουν στις Αγγελίες προς 150 -200 ευρώ, που κοστίζουν τα διπλάσια καινούργια. Καλό είναι να το πιάσεις στα χέρια σου πριν το αγοράσεις για να δεις αν σε βολεύει. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση