xrusopsaro Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 θέλω να αγωράσω αυτήν την κιθάρα http://www.bachmusik.com/en/p100215/st-bach-honey-burst/ η οπόια έρχεται με σώμα απο solid mahagony ή alder αυτό που θέλω να μάθω είναι τα χαρακτιριστικά του ήχου για κάθε μία από τις δύο επιλογές mahagony ή alder έτσι ώστε να διαλέξω *για όποιον δεν το πρόδεξε η κιθάρα έχει και Top - flamed Canada maple ^^ thanks! http://www.myspace.com/blackfrogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Η κλασσική συνταγή θέλει τη strat με alder (ή οτιδήποτε άλλο βρίσκανε παλιότερα ;D) και χωρίς καπάκι. Τώρα περί ορέξεως... Όσο για τους "ήχους" των ξύλων... καλύτερα να σου πεί κάποιος άλλος, εγώ δεν δίνω και πολύ σημασία. Παρεμπιπτόντως, είναι "mahogany". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Λές ότι σε μία κιθάρα που έχει 156 ευρώ, το ένα ή άλλο ξύλο να παίζει μεγάλη σημασία? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Alder... Τίποτα άλλο σε strat... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 [ Παρεπιπτώντος ΤΙ ΩΡΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ???? Παναγιά μου βόηθα δλδ!!!! Βλέπω τις ώρες και τρομάζω!!!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Ήρθα νωρίς στο γραφείο σήμερα ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 ε δεν γίνεται ρε κουμπάρε!!!Έχω ξυπνήσει από τις 7 ήρθα στο γραφείο από τις 8.30 (μισή ώρα νωρίτερα από το κανονικό μου) και έχεις ανοίξει ήδη το Noiz και έχεις δει ποστ και έχεις απαντήσει αφού πρώτα υπολόγισες μία ισοτιμία?????Και να φανταστείς πως το έχω home page το Noiz στο γραφείο!!!! Τέσπα... σόρυ για το off topic.... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 και έχεις ανοίξει ήδη το Noiz και έχεις δει ποστ και έχεις απαντήσει αφού πρώτα υπολόγισες μία ισοτιμία????? Έχω Mac...πάρε και εσύ ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Πλέον έχουμε σύμβαση με την dell... Σορρυ..... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Hellooo!!! Πιστεύω οτι είναι ότι καλύτερο για να πάρεις μία ιδέα για το τί παίζει με τα ξύλα. http://www.warmoth.com/Guitar/Bodies/Options/BodyWoodOptions.aspx Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση