Kostas-5150 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Και μαμω ο τονιζονις σουπερ μαγνητης. Ειδικα πανω σε Charvel σκιζει To Charvel logo εχει μαγικες ιδιοτητες Τακη.. ;D ;D http://cgi.ebay.com/1980S-SAN-DIMAS-USA-CHARVEL-NECK_W0QQitemZ320397748254QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item4a9931a81e&_trksid=p3286.c0.m14 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
satrianidis Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 λοιπον κιθαρα για τουs dimarzio δεν εχω ακομα(ψαχνω κ μια φτηνη κιθαριτσα μεχρι 500euro να τουs δοκιμασω πανω).προs το παρων τουs θελω να τουs εχω στην ακρη κ να σκεφτω που να τουs βαλω.γιατι θελω να πουλησω κ κατι rockfield fat ass set οποτε....ενισχυτη εχω τον valveking 212,κιθαρα βασικη εχω την fender hm strat tb-4 bringe k sh2 jazz neck.επισηs εχω μια οlp petrucci k ibanez rg320.οι ibanez καλο μανικι αλλα κατα τ αλλα μακρια απο μενα ;) εγω ρωτησα για μαγνητεs την χροια τουs τα γκαζια τουs τα καθαρα τουs,τωρα με το τι παιζω ειναι αλλο θεμα.μπορει να τουs βαλω σε μια χ κιθαρα κ σε εναν χ ενισχυτη κ μετα να τουs αλλαξω σε μια ψ κιθαρα κ ψ ενισχυτη :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 λοιπον κιθαρα για τουs dimarzio δεν εχω ακομα(ψαχνω κ μια φτηνη κιθαριτσα μεχρι 500euro να τουs δοκιμασω πανω).προs το παρων τουs θελω να τουs εχω στην ακρη κ να σκεφτω που να τουs βαλω. Φθηνη κιθαρα 500 ευρω? Μια χαρα σε βλεπω! :D 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panz Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 x2n δαγκωτό ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
satrianidis Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Φθηνη κιθαρα 500 ευρω? Μια χαρα σε βλεπω! :D ε ναι οταν οι "καλεs" εχουν ανω 1500euro τοτε τιs λεs "ψιλοφθηνη" δηλαδη το λεω οπωs εχει,οσο αναφορα ομωs την τσεπη μου ειναι "καλη" :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση