longshadow Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Λοιπον, αφου το βρηκατε αντε να σας τα πω εκ των εσω.... Το στουντιο το ανοιξε ο φιλος Κωστας Καλημερης (οσοι ξερουν ξερουν) και ο Bonamassa θα συμμετεχει στο καινουργιο αλμπουμ του Robert Plant ο οποιος επισης θα γραψει εκει. Τί έχω ακούσει εγω... Ο Bonamassa θα γράψει εκεί ολόκληρο το καινούριο του άλμπουμ. Ήταν να γίνει εκεί μόνο το tracking αλλά τελικά μάλλον θα γίνει και το mixing. (έχει κατέβει με ό,τι έχει και δεν έχει...μιλάω και για έμψυχο δυναμικό και για gear... ;D) Έπισης ήταν να γίνει συνεργασία Bonamassa-Plant αλλά άκουσα οτι ο Plant μάλλον δεν θα έρθει... Not sure about that... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex GuitarHero Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Ο ηχοτουρισμός μάλλον είναι η νέα ανερχόμενη δύναμη της εθνικής οικονομίας. :P Σκέτη χλιδή το στούντιο. προσωπικη μου αποψη παντα αλλα για να εχεις ενα τετοιο στουντιο χρειαζεται ι) εμπειρια / πολυ καλο business plan ιι) γερο budget iii) καλες γνωριμιες. ΠΟΛΥ καλες γνωριμιες... Amen to that!Φαντάζει τολμηρό εγχείρημα για τον δεδομένο τόπο.(αλήθεια,πόσο τολμηρό θα ήταν να άνοιγε κάποιος ένα περιποιημένο προβαδικο στον ίδιο τόπο για παράδειγμα;δεν έχω ιδέα τί χώρους έχουν στη διαθεσή τους νεανικές μπάντες σε ανάλογες περιοχές-σχεδόν offtopic) Ρίχνωντας μια ματιά,είδα και το υπόβαθρο του Shirley και βλέπωντας παράλληλα την Lauren harris στους πελάτες,να υποθέσω ότι υπάρχει κάποια συνεργασία των 2 ή απλώς ο Shirely είναι η ΠΟΛΥ καλή γνωριμία και "φέρνει" τους καλλιτέχνες του; Balance and practice is the key to success. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Μα η ιδέα είναι ακριβώς αυτή: Ελάτε Σαντορίνη, δείτε το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ και μέρος, αντί να πάτε σε κανα υπόγειο, και επι τι ευκαιρία, καθίστε κανά μήνα, γράψτε και τον δίσκο σας. Μου φαίνεται ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΔΕΑ! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru nikodemos Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Η ιδέα αλλά και η υλοποίηση του Black Rock είναι απλά φανταστική.... :) Από πολύ μικρός διαβάζωντας για τις περιπετειώδεις ηχογραφήσεις που έκαναν υπερμπάντες σε "εξωτικά" μέρη όπως πχ η Ίμπιζα συνδυάζωντας υπερπολυτελείς διακοπές με state of the art recording studios, αναρωτιόμουνα πως είναι δυνατόν να μην γίνεται και εδώ (....τουλάχιστον σε κάποιο από τα χάι νησιά ;D) ...πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ όταν το πρωτοέμαθα :) Για την ιστορία και προς απάντηση των εύλογων (και εύστοχων) απόψεων του warpie το "booking-management" , η προώθηση γενικότερα, γίνεται μέσω της Miloco , μιας τεράστιας εταιρίας που διαχειρίζεται καμιά 15αριά High End Studios σε Αγγλία και Ευρώπη. ;) check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 ναι ναι το γνωριζω αυτο. Απλα θελει (@@) η' γνωριμιες (αν προτιμας :) ) για να εισαι κατω απο την ομπρελα της Miloco. Και δε νομιζω το funding να ειναι απο Miloco... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru nikodemos Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 ...εγώ πάντως αν ήμουν η miloco θα έκανα "κρα" για να "πάρω" το συγκεκριμένο....έχει μάλλον πολύ καλύτερες προοπτικές (ως συνδυασμός ssl room - luxury holidays) από άλλο ένα ssl room στο Λονδίνο. ;) check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 οντως... καλοκαιρι σαντορινη και χειμωνα στο real word ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Αν δείτε στο site της miloco http://www.miloco.co.uk/studios/, θα δείτε και το συγκεκριμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Μα είναι σοβαρός ο Στούντιος? Μac έβαλε? Που είναι τα Cubase, τα Sonar κλπ... Προφανώς και κάνω πλάκα, αλλά δεν κρατήθηκα... Σοβαρά τώρα, μόνο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αξίζουν σε αυτόν τον άνθρωπο και τη προσπάθειά του. Μας κάνει να ζηλέυουμε (με τη καλή έννοια) και υπερήφανους. Να του πάνε όλα καλά. Με την ευκαιρία, επιτρέψτε μου και μία τεχνική απορία. Λέμε έρχεται ο Βonamasa να γράψει και κουβαλάει, τις μπύρες του, τις κιθάρες του, τους ενισχυτές του...τον ηχολήπτη του τον φέρνει ή χρησιμοποιεί του εδώ Studio? Και εάν έρχεται ένας τρίτος ηχολήπτης ξέρει να δουλέψει τις υπάρχουσες κονσόλες και εξοπλισμούς? Οι κονσόλες είναι σαν τα ποδήλατα? Εάν ξέρεις τη μία, τις ξέρεις περίπου όλες? Συγχωρέστε με τον άσχετο... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Οι κονσόλες δεν είναι σαν τα ποδήλατα... Στα ποδήλατα αν μάθεις σε ένα ξέρεις τα πάντα... Στις κονσόλες αν μάθεις μία περίπου μαθαίνεις και τις άλλες... Αλλά περίπου... Γενικά νομίζω πως όταν μιλάμε για τέτοια budget οι διαφορές από κονσόλα σε κονσόλα θα είναι μικρή... Πάντως αν ξαναγράψει εκεί η Lauren εγώ θέλω να με προσλάβουν να καθαρίζω σκάλες... Νομίζω πως σε αυτό το στούντιο έχουν γράψει και οι Rasmus το τελευταίο τους άλμπουμ... Διότι αν δεν το γράψανε εκεί σημαίνει πως υπάρχουν 2 τέτοια στούντιο στα ελληνικά νερά!!!! Οπότε ή το γράψανε εκεί ή μας μένει να βρούμε το άλλο στούντιο... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ πάντως σε όποιον έκανε τέτοια επιχείρηση... Πόσο λέτε να χρεώνει την ώρα? Να πάω να γράψω εκεί τον επόμενο δίσκο μου γιατί έχω μουχλιάσει στα στούντιο του λονδίνου και του λος άντζελες!!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση