marathon Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Ναι αλλά αυτό ισχύει γιά όλα τα είδη μουσικής! ;D Εκτός εάν οι κιθαρίστες λέγονται Jeff Beck, Pat Metheny, John McLaughlin και ελάχιστοι άλλοι... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 -1. Δεν έχει εκτός. Ρώτα και τον Jeff Beck, τον Pat Metheny, τον John McLaughlin και τους ελάχιστους άλλους. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Εκτός εάν οι κιθαρίστες λέγονται Jeff Beck, Pat Metheny, John McLaughlin και ελάχιστοι άλλοι... Όταν παίζουν μόνοι τους ναι, αν θέλουν και παρέα όμως :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Ναι αλλά αυτό ισχύει γιά όλα τα είδη μουσικής! ;D Ναι μωρέ αλλά δεν θέλω να τους τα λέω απότομα γιατί τρομάζουν και αφηνιάζουν. Ναι αλλά αυτό ισχύει γιά όλα τα είδη μουσικής! ;D Οχι όμως πάντα. koyaaaaaaaaaanisqatsi ;) Προσέχτε όμως μη βγαίνουμε εκτός. Θα επισύρουμε την μήνιν του τα πάντα θωρών S..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Όταν παίζουν μόνοι τους ναι, αν θέλουν και παρέα όμως :P Σε αυτούς, η παρέα είναι συνήθως για να τους υπηρετούν Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα, επειδή ήρθα νωρίς στο γραφείο, έριξα μια ματιά σε ένα DVD των Incognito. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον Audiokostas. O κιθαρίστας (με Strat) συμπληρώνει τον μπάσο, drummer και πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ έχει ο πληκτράς. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Θέλω και εγώ όταν φτάνω νωρίς στη δουλειά να βλέπω dvd!!!!!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Θέλω και εγώ όταν φτάνω νωρίς στη δουλειά να βλέπω dvd!!!!!!! ΠΑΡΕ ΜΑC -1. Δεν έχει εκτός. Ρώτα και τον Jeff Beck, τον Pat Metheny, τον John McLaughlin και τους ελάχιστους άλλους. Εδώ και 30 χρόνια τους ρωτάω...τα ίδια μου λένε Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 ΠΑΡΕ ΜΑC ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ MAC ΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΑΝ ΒΛΕΠΩ DVD?????? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ MAC ΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΑΝ ΒΛΕΠΩ DVD?????? pm ή στην επόμενη μπυροποσία Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ MAC ΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΑΝ ΒΛΕΠΩ DVD?????? Πουθενά. Απλά θα μπορείς να λες στους υπόλοιπους στον ΟΑΕΔ και στην σειρά για το συσσύτιο πόσο περήφανος είσαι που έπεσες θύμα διαφημιστών και είσαι ευτυχής κάτοχος ενός υπερυπολογιστή. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση