Stevie@ Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Νομίζω πως με μία tele θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος... Και ένα cry baby... +100 αλλά vintage modified ακόμα καλύτερα να έχεις πιο πολλές επιλογές... 8) όπως αυτή: http://www.thomann.de/gr/fender_squier_vintmod_tele_ssh_ow.htm www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AB Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 PEAVEY T60. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Stevie σύνελθε και πιο κόσμια... ::) Αυτό το υφάκι: "όταν διαβάζω μ@λ#κιες"...."Φιλαράκι άκουσε με και άσε τι λένε οι άλλοι".. ...είναι αρκετά προκλητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Πάντως ο Steve Cropper Telecaster έπαιζε, όπότε.... InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 εγώ κάτι τέτοιο θα πρότεινα: http://www.thomann.de/gr/fender_50s_esquire_tele_mn_wb.htm LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 εγώ κάτι τέτοιο θα πρότεινα: http://www.thomann.de/gr/fender_50s_esquire_tele_mn_wb.htm απο αυτη την κιθαρα λειπει κατι σημαντικο... middle position ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Κοίτα δεν νομίζω πως όταν πάρει αυτή την κιθάρα για funk θα θέλει κάποιος κάτι άλλο... Μεταξύ μας με ένα Hi gain dist πετάλι μέχρι και metal παίζεις.... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Εγώ θα διάλεγα μια MIM και θα της πετούσα πάνω ένα σετάκι Lace (ότι πιό Funk έχω ακούσει σε strat) φυσικά και μια tele με Νocaster ή Antiquity θα γάζωνε.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Ελπίζω να μη λέω μ^%$^%$κιες και θυμώσει ο Stevie που ξέρει το καλό το πράμα, αλλά δεν μας λέει πρώτα το παλικάρι που το ξεκίνησε τι αντιλαμβάνεται ως funky που θέλει να παίξει; Earth, Wind & Fire, Funkadelic, James Brown, Prince, Afrika Bambaata, RCHP, Mother's Finest, Living Colour, Galactic, Mofro (to name but a few) όλοι funk παίζουν. Να επιμείνω βέβαια ότι: a) Funk έχει παιχθεί και με tele, strat, kramer, LP, 335, Mustang, SG και πάει λέγοντας . Δες με τι παίζαν οι Leo Nocentelli ή ο Roger Troutman ;) H αίσθηση ρυθμού η μεταφορά στο δεξί και το muting του αριστερού (θενξ long) είναι όλα τα λεφτά b) Πιο σημαντικό είναι το μπάσο/ντραμς ;D 8) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 b) Πιο σημαντικό είναι το μπάσο/ντραμς ;D 8) Ναι αλλά αυτό ισχύει γιά όλα τα είδη μουσικής! ;D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση