Προς το περιεχόμενο

Tο flametop της Les Paul '59 Bloomfield

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ειμαι gibsonas αλλα θα εβαζα, γιατι οχι?

Σας πονεσε η ιδεα εσας τους gibsonαδες?? ;D ;D

::)

Η συμβουλή που έδωσες πριν ήταν σαν να λες σε κάποιον με ανοιχτή πληγή να βάλει χλωρίνη Κλινέξ για να το απολυμάνει...

Ειδικά το overlay είναι σχεδιασμένο να δημιουργεί μια επιπλέον προστατευτική στρώση κεριού "που εισχωρεί βαθια στο ξύλο" αν θυμάσαι και την κλασσική διαφήμιση με το...μαστρο-Τζεπέτο εποχές δεκαετίας '90. Για το μπουφέ και την τραπεζαρία της γιαγιάς καλά είναι, όχι για μια Gibson Les Paul Bloomfield.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator

Νομίχω ότι το βάρος, το αν είναι chambered ή όχι, και η ποιότητα κατασκευής κλπ παίζουν περισσότερο ρόλο σε μια gibson.

Aν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά το flame τσέκαρε την κατασκευή μιας αρκετά εντυπωσιακότερης, εδώ...

http://www.schroederguitars.com/forums/showthread.php?t=1142

Ξεγυμνωσε τους μαγνητες, καν' της ενα περασματακι με overlay και θα γινει τζιτζι!

Στο λεω γιατι μου φαινεται καπως ταλαιπωρημενη...

Μιας και ο πατερας μου ηταν 40 χρονια οχι φουρναρης αλλα επιπλοποιος αυτο που του προτεινεις να κανει ειναι εγκλημα για τα λουστρα των επιπλων.Φαντασου για τις κιθαρες... ::)

Εκτος απο τα ειδικα καθαριστικα ,το μοναδικο καθαριστικο της προκοπης ειναι ενα μαλακο νωπο-οχι βρεγμενο-πανι ;)

Παιδια με την πρωτη ευκαιρια θα εφαρμοσω τη μεθοδο γερο τζεπετο overlay (σε κανα οργανο που δεν πολυαξιζει) και θα ανοιξω thread οπου θα παραθετω λεπτομερως την αντιδραση του οργανου. Βριστε ελευθερα αλλα η ιδεα μου χει κεντρισει το ενδιαφερον ;D

Hi!! I'm Paul from guitar world!!

Ξεγυμνωσε τους μαγνητες, καν' της ενα περασματακι με overlay και θα γινει τζιτζι!

Στο λεω γιατι μου φαινεται καπως ταλαιπωρημενη...

Προφανώς και ο σκοπός της εν λόγω tribute κιθάρας είναι να αποδοθεί στο μέγιστο κάθε ορατό στοιχείο που υπήρχε στην κιθάρα του Bloomfield. Άρα σαφώς και υπάρχει το συγκεκριμένο distressed look. Μαλιστα σύμφωνα με το επίσημο site της Gibson μόνο 100 κομμάτια θα έχουν το συγκεκριμένο treatment. (http://www.gibson.com/en-us/Lifestyle/Features/spotlight-on-the-michael-bloom/). Μάλιστα, λόγω του οτι η συγκεκριμένη κιθάρα του Bloomfield αγνοείται μετά τον θάνατό του το '81 η Gibson αντέγραψε την κιθάρα του Μike βάσει φωτογραφιών του με το συγκεκριμένο όργανο. Απλά παραθέτω μερικά στοιχεία στοιχεία που ίσως ενδιαφέρουν. Νομίζω πως το όργανο αυτό απευθύνεται περισσότερο σε fans του Bloomfield εξ ου και η ακριβή τιμή της. Ως fan του Bloomfield (και εφόσον θα είχα τα χρήματα), θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.

"The music that you listen to, becomes the soundtrack of your life"

Παιδια με την πρωτη ευκαιρια θα εφαρμοσω τη μεθοδο γερο τζεπετο overlay (σε κανα οργανο που δεν πολυαξιζει) και θα ανοιξω thread οπου θα παραθετω λεπτομερως την αντιδραση του οργανου. Βριστε ελευθερα αλλα η ιδεα μου χει κεντρισει το ενδιαφερον ;D

Αν μη τι άλλο όποιο και να είναι το αποτέλεσμα (αν και το ξέρω, είχα ενα γνωστό που έβαζε overlay σε αμερικάνα στρατ) θα αποκτήσεις ενα ωραίο και πρωτότυπο τραπεζάκι για τον καφέ ή το καλοκαιρινό τάβλι  :)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

εγω παντως, στα πιο πολλα οργανα μου, ειδικα σε ακουστικες και κλασικες, πολλες φορες τα εχω περασει με overlay η καποιο παρομοιο προιον...

και δεν εχω δει καποια ενδειξη πως κανει καπου κακο.

δεν αμφισβητω οσους πραγματικα ξερουν, απλα λεω την δικη μπου εμπειρια...!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

μμμ...μετα απο 30 χρονια που θα την εχει καταστρεψει το overlay!

εκτος αν θες να ακουμπαμε το ταβλι και την μπυρα σου σε απλο τραπεζακι!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου