RiRiIII Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Πώς θα αξιολογούσατε το flametop της LP της φωτογραφιας; Αλέξανδρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Deja vu (με λίγα λόγια όχι πρωτότυπο, το έχουμε δεί 1000 φορές, συνηθισμένο) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Πώς θα αξιολογούσατε το flametop της LP της φωτογραφιας; Αλέξανδρος Ενα συνηθισμενο two piece flame maple top. Η Gibson ποτε δεν ειχε παραδοση στα "τρελα" maple tops. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E7#9 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 αν και η φωτό δεν βοηθάει και πολύ δεν φαίνεται κάτι εξαιρετικό γιατί ρωτάς;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RiRiIII Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 αν και η φωτό δεν βοηθάει και πολύ δεν φαίνεται κάτι εξαιρετικό γιατί ρωτάς;; Μου έχει προσφερθεί... Το χρώμα πάντως είναι απαράμιλλο... Πάντα είχα μια συμπάθεια σε συντηρητικά flame tops και αυτό μάλλον με καλύπτει... Δεν ξέρω... Δύσκολη απόφαση και το πόσο διόλου ευκαταφρόνητο. Ευχαριστώ! Αλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 ... Πάντα είχα μια συμπάθεια σε συντηρητικά flame tops και αυτό μάλλον με καλύπτει... Δεν ξέρω... Δύσκολη απόφαση και το πόσο διόλου ευκαταφρόνητο. Αφου η εμφανιση σε καλυπτει επικεντρωσου στον ηχο και στο αν σε βολευει στο χερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Ξεγυμνωσε τους μαγνητες, καν' της ενα περασματακι με overlay και θα γινει τζιτζι! Στο λεω γιατι μου φαινεται καπως ταλαιπωρημενη... Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Ξεγυμνωσε τους μαγνητες, καν' της ενα περασματακι με overlay και θα γινει τζιτζι! Στο λεω γιατι μου φαινεται καπως ταλαιπωρημενη... Βάζεις overlay στις Gibson σου; Μου έχει προσφερθεί... Το χρώμα πάντως είναι απαράμιλλο... Πάντα είχα μια συμπάθεια σε συντηρητικά flame tops και αυτό μάλλον με καλύπτει... Δεν ξέρω... Δύσκολη απόφαση και το πόσο διόλου ευκαταφρόνητο. Ευχαριστώ! Αλ Όντως ωραίο χρώμα, η φωτογραφία το αδικεί. Αντικειμενικά το top δεν είναι και ιδιαίτερα bookmatched, έχω δει καλύτερα παραδείγματα. Είναι ιδιαίτερο πάντως και μ'αρέσει. Αν παίζει καλά, όρμα της ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Δεν ειμαι gibsonas αλλα θα εβαζα, γιατι οχι? Σας πονεσε η ιδεα εσας τους gibsonαδες?? ;D ;D Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RiRiIII Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Ξεγυμνωσε τους μαγνητες, καν' της ενα περασματακι με overlay και θα γινει τζιτζι! Στο λεω γιατι μου φαινεται καπως ταλαιπωρημενη... Αρα ο Μurphy εκανε καλα τη δουλεια του γιατι το μοντελο αυτο ειναι "Murphy Aged" ;) ευχαριστω Αλεξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση