Gommer Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 o Tρίμης δέν έχει κλείσει? 'H πήγε αλλού? Ποιος δίνει τώρα Rotosound?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Τις είχα δει στον Τρίμη (Rotosound) αλλά δεν είχε για short... Tις σκέφτομαι όμως. Τις έχεις δοκιμάσει; Όχι, απλά μου αρέσουν εμφανισιακά. Από ότι λένε πάντως είναι για εντελώς βιντάζ φάση. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Λέω το χεινόπωρο να σκαρέψω μόνος μου ένα κοντούλι με τα specs που καιρό κρυφογουστάρω. Ηδη κάνω τις έρευνές μου ;) Σαν το τελειώσω μπορεί και να το ντύσω με spadex μαυροχόρδι να ναι και βιτσιόζικο. Και τότε θα τις δούμε. o Tρίμης δέν έχει κλείσει? 'H πήγε αλλού? Ποιος δίνει τώρα Rotosound?? Τρικολάου Χαρούπη 1 Πότε έκλεισε; Λιγο καιρό πριν που πέρασα, εκεί λιαζόνταν οι Ibanez του. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Λέω το χεινόπωρο να σκαρέψω μόνος μου ένα κοντούλι με τα specs που καιρό κρυφογουστάρω. Θα βάψουμε δηλαδή? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Καλώστον. Από το site σου έρχομαι που χάζευα τα make-up . ;D Εβλεπα και το pdf (αν το χες και Word -μη γελάς- ακόμα καλύτερα) Ετσι θα τ' αφήσουμε το κορίτσι; Σαφώς και θα προσεγγισθείς για τα φώτα σου. Ο σκοπός είναι με τα specs που θέλω (εύκολο να τα βρεις) αλλά όσο πιο φθηνά γίνεται. Budget is a major factor. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Υπάρχει μία στροφή προς το φτιάχτο μόνος σου τον τελευταίο καιρό ή μου φένεται??? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korakios Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Rotosound black nylon coated είναι? είχα ψυθιρίσει....! Έχεις δοκιμάσει τις black nylon (όχι εσώρουχα); Που&που είμαι σαν φάντασμα&δεν ακούγομαι....! Πάντως οι χορδές μαμάνε και απλά θέλουν συνήθεια....πάντως για slap καμία σχέση...η αίσθηση που αφήνουν είναι υπέροχη,αν και θέλουν καθάρισμα για να μη φαίνονται τα υπολοίματα απο τα δάχτυλα!άσε που είναι πολύ μουράτες και κολλάνε αφάνταστα με το φυσικό χρώμα ξύλου! απο ήχο-σε σχέση με fender(μόνο αυτές είχα βρει στο Βόλο για άταστο) καμία σχέση με κοντραμπάσο-όπως διαφημίζονται(περίμενα τρομερό όγκο&απλά το αντίθετο)...προσεγγίζουν τον ήχο ενός ακουστικού με πολύ ωραίο ήχο στα γλυστρίματα(πιο λαμπερό-μεσαίο)...πάντως με τη βοήθεια των(ψόφιων) active μαγνητών με τέρμα τα μπάσσα βγάζουν σφιχτό ήχο...με πένα δεν παίζω ίσως με το νύχι του δείκτη(σαν πένα!) και δεν μπορώ να εκφαίρω άποψη! Ίσως το μόνο μειονέκτημα είναι οτι μου φάνηκαν σκληρές&και σίγουρα δεν είναι χορδές που κάποιος θα θέλει έχοντας στον νού του ghs και κοπάνημα! Αυτά υποκειμενικά....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Θενξ Κόραξ (για να μη λες ότι δε σε προσέχουμε) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Εβλεπα και το pdf (αν το χες και Word -μη γελάς- ακόμα καλύτερα) Τι να το κάνεις το word? To pdf έναι vectoras το word όχι... Περίμενε να δείς συντόμως customshop μπάσο. Με είδοποίησαν σήμερα ότι το Carvin sκάλωσε τελωνείο...και επειδή είμαι Α-ΣΧΕ-ΤΟΣ από μπάσα θα χρειαστώ τις συμβουλές όλων σας. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Έλα ρε...τα μπάσα είναι ωραία... Και πιο ευκολοκατανόητα (τις περισσότερες φορές) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση